Haberler

Doğan Karakuş Altınordu'da

Güncelleme:

Altınordu, bu sezon Spor Toto 3.Lig'in en golcü oyuncusu olan 20 yaşındaki Kocaelisporlu futbolcu Doğan Karakuş ile üç yıllık anlaşma yaptı.

Altınordu, bu sezon Spor Toto 3. Lig'in en golcü oyuncusu olan 20 yaşındaki Kocaelisporlu futbolcu Doğan Karakuş ile üç yıllık anlaşma yaptı.

Yeni sezonda zirve mücadelesi vereceği Spor Toto 2. Lig için dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu, Kocaelispor formasıyla bu sezon Spor Toto 3. Lig'de gol kralı olan 20 yaşındaki Doğan Karakuş'u renklerine bağladı.

Biri kupa olmak üzere 23 kez fileleri havalandıran, kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yetenekle üç yıllık ön protokol imzalandığını açıklayan Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar, gelecek adına çok önemli bir transfere imza attıklarının altını çizdi.

Doğan Karakuş'un bir önceki sezon Spor Toto 2. Lig'de 16 golle krallık yarışında 3. sırada yer aldığını da belirten Dizdar, "Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de birçok takımın talip olduğu genç futbolcu, doğru kariyer planlamasıyla Altınordu'yu seçti. Geçtiğimiz hafta Selçuk Tesisleri'ni gezen, Kuşadası Kamp Merkezi'nde teknik heyetimizle uzun bir tanışma toplantısına katılan Doğan Karakuş, gördüklerinden ve kendisine olan yaklaşımdan çok etkilendiğini, kariyeri için de önemli bir adım olacağına inanarak Spor Toto 2. Lig'de Altınordu forması giymeye karar verdiğini söyledi. Bunun üzerine hemen harekete geçtik ve genel kaptanımız Sedat Gündoğdu ile Kocaeli'ne giderek tüm işlemleri tamamladık, imzaları attık, kulübümüze genç bir yeteneği daha kazandırdık. Geçtiğimiz sezon Muğlaspor'dan aldığımız Ozan Sol, hazırlayıcı takımımız Gümüşordu'dan gelen Halil İbrahim Tuna'nın kaydettiği aşama ortada. Doğan Karakuş da takımdaki genç arkadaşları ve ağabeyleriyle birlikte bu sezon kulübümüze önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

DOĞAN KARAKUŞ KİMDİR ?

Futbola 2006 yılında Kocaeli MAP Kavaklıspor altyapısında başlayan Karakuş, 2007 yılında amatör olarak Kocaeli BŞB Kağıtspor'a geçti. 2008 yılında Kocaelispor'a geldi ve 2011 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. 2011-2012 sezonunda Spor Toto 2. Lig'de 30 maçta 16 gol attı. 2012-2013 sezonunda Spor Toto 3. Lig'de 30 maçta forma giydi 22 golle üç grubun da en çok gol atan oyuncusu olarak kral olma onurunu yaşadı.

Altınordu ile Kocaelispor arasında İzmir'de oynanan ve Altınordu'nun 6-2 kazandığı maçta Kocaelispor'un iki golünü de atan isim oydu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Doğan Karakuş Murat Dizdar Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title