Haberler

Din Görevlisinden Gol Duası

Güncelleme:

Zonguldak'ta Alaplı ilçe belediyesi din görevlisi, amatör ligde mücadele eden Alaplı Belediyespor'un galip gelmesi için dua etti. Ancak maç Alaplı Belediyespor'un 1-0 mağlubiyetiyle sonuçlandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçe belediyesi din görevlisi Hüseyin Yılmaz, Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Alaplı Belediyespor'un galip gelmesi için soyunma odasında dua etti. Ancak Alaplı Belediyespor, maçı 1-0 kaybetti. Din görevlisinin duası sonuç vermedi.

GOL VE GALİBİYET İÇİN DUA ETTİ

Alaplı Belediyespor- Kozlu Belediyespor şehir stadında karşılaştı. Karşılaşma öncesi din görevlisi Yılmaz, soyunma odasına giderek, futbolcuların gol atması ve galip gelmesi için dua etti.

"BOL GOL ATSINLAR DİYE DUA ETTİK"

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Belediyespor için çok önemli olan karşılaşmada futbolculara destek olmak istediğini belirterek, "Futbolcuların güzel bir maç oynayarak lider Kozlu Belediyespor'u yenmelerini ve bol gol atmalarını istedik. Ayrıca hiçbir futbolcumuzun sakatlanmaması için dua ettik" diye konuştu.

"SAĞ OLSUN BİZİ KIRMADI"

Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Akyol da Kozlu Belediyespor'un ligde lider olduğuna dikkati çekerek, "Lideri yenmek ve üst sıralara çıkmak için bu maçı kazanmak istiyorduk. Onun için hocamızdan takımıza dua yapmasını istedik. Oda sağ olsun bizi kırmadı" dedi.

Kozlu Belediyespor, Alaplı Belediyespor'u 1-0 yendi.



Kaynak: AA / Spor

Kozlu Belediyespor Zonguldak Alaplı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (17)

KURTBEY66Mobil-ANDROID:

yuhhh zaten dinen caiz degil mac da bir kumar sistemi

12
0
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Ulan adiler din ibadet için var din adamıymış bunlar akepenin eseridir

6
5
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Demekki dini herşeye karmıycan faydası olmuyor yalnızca ibadetin edicen dini oyuncak yaptınız adiler

9
1
yanıtYanıtla
MIRANMobil-IOS:

Helal olsun. Yani siz dua ettiniz diye Yüce Rabbim karsi takimin hakkini sizemi verecek?

10
0
yanıtYanıtla
KaaNMobil-IOS:

cehalt diz boyu hep angut dolu ülke. ya kendin dua et ne topluca top isine karistiriyosun dinimizi dangalak

9
0
yanıtYanıtla
ala ege:

İyi oturalım çalışmadan Allah ım bize ver rızkımızı diye dua edelim. Verdiği beyni bile alır bizden. Ne diyeyim Rabbim akıl fikir versin de kurtulsunlar kara cehaletten

8
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Haddini bil densiz kominist o Allah ki seni öyle bir hale sokarki bakalım aynı halti etcekmisin firavunda dalga geçti ama sonunu gördük

2
6
yanıtYanıtla
SKY:

DİNİ KASITLIMI BASİTLEŞTİRİYORSUNUZ SİZ??? ALLAH ZATEN ÇALIŞANIN EMEK VERENİN KARŞILIĞINI ENİNDE SONUNDA VERİYOR. . EEEE SİZE NE OLUYOR TÜCCARLAR!!! İYİCE ALIŞTINIZ İNSANLARI İNEK GİBİ SAĞMAYA!!!!!!!!

7
0
yanıtYanıtla
ka akıl:

ne gerek var dini hem spora hem siyasete alet edenlere yazıklar olsun

4
1
yanıtYanıtla
GGGG:

hiç unutmuyorum geçen sene Banvit basketbol rus takımıyla maç yapıyor çok gerilerden gelip son dakikada yakalayıp öne geçtik rakibi, haliyle rakip mola aldı, molada tüm tribün YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER diye inlettiler salonu ama tekrar geriden gelip maçı kazanıp gittiler elin gavurları. kime inanalım, din mi değiştirelim

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title