Haberler

Bursasporlu Hakan Aslantaş: Sivasspor'u Yenmeliyiz

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Hakan Aslantaş, Gaziantepspor maçında herkesin iyi bir oyun beklediğini ancak 1 puanla yetindiklerini dile getirdi.

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Hakan Aslantaş, Gaziantepspor maçında herkesin iyi bir oyun beklediğini ancak 1 puanla yetindiklerini dile getirdi. Hakan, "Gaziantepspor maçında herkes çok iyi bir oyun bekledi. Maalesef bunu istediğimiz gibi yapamadık ve 1 puanla yetindik. Elazığspor maçına göre Gaziantepspor maçı biraz daha iyi gibiydi ama maalesef yenemedik" diye konuştu.

"ÇOK SAVAŞAN BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ"

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçına değinen Hakan, "Şimdi de zorlu deplasmanımız var. Beşiktaş'ı mağlup ettiler. Çok savaşan ve ne yaptığını bilen bir takımla oynayacağız. Hazırlanıp, 3 puanı almamız gerekiyor. Ne kadar puan toplarsak o kadar iyi." dedi.

"ÇIKIŞA GEÇEBİLİRİZ"

Ligin zorlaştığını belirten yetenekli oyuncu, "Her geçen yıl Anadolu takımlarının çıkışı var. Erken zamanda ne kadar puan toplarsak o kadar iyi olur. Geçen sene devre arasından sonra yaptığımız form çıkışımız her an olabilir. Böyle umut ediyoruz. Bunu daha erken yapabilirsek puan ve konum olarak da farklı yerlerde olabiliriz" diye konuştu.

"ÇOK AKILLI OYUNCULAR ALINDI"

Takıma yeni katılan futbolcuların performansını da değerlendiren Hakan şunları söyledi:

"Çok akıllı ve tecrübeli oyuncular aldık. Bu takım için önemliydi. Tuncay'ın gelişi çok iyi oldu. Antrenman performansları üste çıktı. Belluschi'nin de Avrupa'da yaşadıkları olsun, maçlarda gösterdiği performansı olsun çok iyi." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hakan Aslantaş Gaziantepspor Bursaspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title