Haberler

Bursaspor Başkan Adayları Projelerini Açıkladı

Güncelleme:

Bursaspor'un başkan adayları yönetime gelmeleri halinde neler yapacaklarını anlattı.

Bursaspor'un başkan adayları BURSİAD ve Mayıs 16 Derneği'nin organize ettiği gecede dernek üyelerine yönetime gelmeleri halinde neler yapacaklarını anlattı.

BURSİAD VE MAYIS 16 derneklerinin organizasyonunda söz alan Bursaspor başkan adayları kurumsallaşma ve şeffaf yönetim konusunda ortak açıklamalar yaptı. Bazı başkan adayları teknik direktör Hikmet Karaman'la devam edeceğiz mesajı verdi.

Başkan Adayı Erkan Körüstan, yeşil beyazlı ekibin kurumsallaşmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Şeffaf bir yönetim anlayışı tercih edeceğiz. Bursaspor tüzüğünü değiştirmek istiyoruz. Oyak Renaultspor'la pilot takım olma konusunda görüşüyoruz. Yönetim kurulu sadece karar verecek. Yönetimdeki arkadaşlarımızı şubelere yönlendirmeyeceğiz. Şubelerde konusunda uzman kişilere görev vereceğiz. Biz şampiyonluk değil armamıza yıldız takmak istiyoruz."dedi.

"Körüstan teknik teknik direktör konusunda Hikmet Karaman'la görüşeceklerini, anlaşırlarsa Karaman'la devam edeceklerini Ömer Erdoğan'ın da Bursa'da hizmete devam edeceğini açıkladı.

Mesut Mestan ise şeffalık sözü vererek, "Şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Yüksek istişare kurulu oluşturacağız, gerekirse başkan da bu kurul önünde hesap verebilecek" diye konuştu.

İlhan Uslu ise Hikmet Karaman ile çalışacaklarını açıklayan ilk aday olduğunu söyleyerek, transfer konusunda teknik ekibe karışmayacaklarını ifade etti. Uslu, "İlk iş olarak Bursaspor'un tüzüğünü yenileyeceğiz. Bursa'da çalışma başlattık. ve katılımcı bir anlayışla günümüz şartlarına uygun bir tüzük hazırladık. Kombine bilet fiyatlarını ise makul hale getireceğiz. Aileler de rahatlıkla maç izleyebilecek. Stad geliri konusunda da Belediye Başkanı ile ortak çalışma içine gireceğiz" diye konuştu.

Hayri Yazıcı'nın tansiyonunun düşmesi nedeniyle İlhan Parseker projeleri açıkladı. Parseker, "Bursa'daki hiçbir kurum Bursaspor için bana ne diyemez. Buranın ekmeğini yiyip, içiyorsan Bursaspor'a sahip çıkmak zorundayız" dedi. Yönetim kurulunun her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyleyen Parseker, Hikmet Karman'la devam edeceklerini belirtti.

Muzaffer Önadım ise Hikmet Karaman'la görüşemediklerinden yakındı. Bursaspor'a kalıcı kamp alanı kazandırmak istediklerini aktaran Önadım, Uludağ'da uygun araziler olduğunu söyledi.

BRK- - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Körüstan Hikmet Karaman İlhan Uslu Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title