Haberler

Boluspor İnce Eleyip Sık Dokuyor

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'da yeni sezon öncesi takımdan ayrılan ve kadroya dahil edilen isimler netleşmeye başladı.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da yeni sezon öncesi takımdan ayrılan ve kadroya dahil edilen isimler netleşmeye başladı.

Başkanlığa Mehmet İnceayan'ın gelmesinden sonra gençlere ağırlık veren kırmızı-beyazlı kulüp, iç ve dış transferde anlaştığı isimleri netleştirmeye başladı. Transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonrası iç transferde Lokman Akyıldız ile 3, Cemil Vatansever, Alp Ergin ve Hakan Arslan ile 2, Ali Güzeldal'la ise 1 yıllık sözleşme yenilenirken, Eser Altın, Muhammed Özdin, Engin Aktürk, Serdar Kulbilge, Abdulaziz Solmaz, Wilfried Dalmat, Cafercan Aksu, Barbaros Barut ve Jimmy Dixon ile yollar ayrıldı. Boluspor transfer komitesi yine kendi ellerinde bulunan Fatih Gül, Sercan Türkeri, Vedat Budak, Aydın Çetin, Serge Djiehoua, Cihan Yılmaz, Savaş Yılmaz ve Mesut Çaytemel ile masaya oturarak görüşme yapacak. Anlaşma sağlanan oyuncuyla yola devam edecek olan yönetimin bazı oyuncuları ise her yıl olduğu gibi kiralık göndereceği öğrenildi.

Kırmızı-beyazlı takım, dış transferde ise şuana kadar 6 oyuncuyla anlaştı. Kaleciler Atacan Öztürk ve Fırat Kocaoğlu'nun yanı sıra orta saha oyuncuları Fatih Şen, Gökhan Emreciksin, Ömer Tunç ve Bölgesel Amatör Ligi şampiyonu Ankara Adliyespor'un forvet oyuncusu Mustafa Aydemir'i kadrosuna kattı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Güzeldal Hakan Arslan Alp Ergin Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title