Haberler

Beşiktaş 4 Futbolcuyu Gönderme Kararı Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş, devre arasında takıma kiralık olarak katılan Jermaine Jones, Sivok, Holosko, Dany'yi gönderme kararı aldı. Almeida için ise beklenecek.

Beşiktaş, futbol komitesi Önder Özen ile Slaven Biliç'in raporları doğrultusunda çalışmalara başladı. Siyah beyazlı kulüp 5 yabancı futbolcusunu kesinlikle gönderme kararı aldı. Beşiktaş'ta öncelikle devre arasında takıma kiralık olarak katılan Jermaine Jones'la yollar ayrılacak.

SIVOK VE HOLOSKO YOLCU

Uzun yıllardır siyah beyazlı takımda forma giyen ve 31 mayıs 2015 yılına kadar sözleşmeleri bulunan Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok ve Slovak forvet Filip Holosko da yeni sezonda kadroda düşünülmüyor.

DANY GERİ YOLLANACAK

Beşiktaş yönetimi, Galatasaray'dan devre arasında kiralanan ve yaptığı hatalar sonrası gözden düşen Dany Nounkeu ile de yola devam etmeyecek. Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek sorunlu oyuncu Manuel Fernandes'i de önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyor.

ALMEIDA DA ISRARCI OLUNMAYACAK

Kartal, Hugo Almeida konusunda da fazla ısrarcı olmayacak. Almeida yapılan öneriyi kabul etmezse onunla da yollar ayrılacak.

ETO'O İÇİN İNGİLTERE'YE GİDİLECEK

Siyah beyazlı kulüp, bir forvet, bir forvet arkası ve stoper 3 yabancıyı kadrosuna katmayı planlıyor. Daha önce bir görüşme yapılan Kamerunlu ünlü futbolcu Samuel Eto'o'nun transferi için önümüzdeki hafta İngiltere'ye gidilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Filip Holosko Dany Nounkeu Tomas Sivok Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (1)

BJKkmlbrl@hotmail.com:

Almeidayi yolla bu adam kalsın.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title