Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Türk Telekom'u 61-60 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Türk Telekom'u 61-60 yendi.

Siyah-beyazlı takım, maçın ilk dakikalarında Vidmar ile pota altından sayılar üretirken, konuk ekip Türk Telekom ise Pasalic ile basketler buldu İlk periyotun son saniyesinde Brown ile sayı bulan Türk Telekom, ilk çeyreği 16-14 önde kapadı. İki takımın da düşük şut yüzdesiyle oynadığı ikinci periyotta Beşiktaş, Serhat Çetin'in son saniyede attığı 3 sayılık basketle soyunma odasına 33-27 önde gitti. Üçüncü periyota kötü başlayan Beşiktaş, hücumda çok top kayıpları yaşayınca, Türk Telekom beraberliği yakalayarak skoru 39-39'a getirdi. Siyah-beyazlılar, Muratcan ve Cevher, başkent ekibi ise Ceyhun ile sayılar üretirken, Beşiktaş son periyota 47-46önde girdi.

Karşılaşmanın son bölümü büyük bir çekişmeye sahne oldu. Siyah-beyazlılar, yaptıkları hücumdan yararlanamazken, Türk Telekom da son hücumda Brown, ardından Ceyhun Altay ile bulduğu şut şanslarını değerlendiremedi ve karşılaşmayı Beşiktaş 61-60 kazandı.

SALON: Abdi İpekçi

HAKEMLER: Engin Kennerman, İsmail Aydın, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu

BEŞİKTAŞ: Jerrels xx 13, Serhat Çetin x 7, Christopher x 4, Cevher Özer x 3, Vidmar xx 13, Barış Hersek x 2, Muratcan Güler x 5, Can Akın x, Dasic

x 4, Markota xx 8, Tutku Açık x 2

TÜRK TELEKOM: Brown xxx 21, Ceyhun Altay xx 14, Alper Saruhan x 4, Zupan x 6, Pasalic xx 13, Polat Kocaoğlu x 2, Can Uğur Öğüt x, Mustafa Baki Görür x, Banks x

1. PERİYOT: 14-16 (Türk Telekom lehine)

DEVRE: 33-27 (Beşiktaş lehine)

3.PERİYOT: 47-46 (Beşiktaş lehine)

5 FAUL ALAN: Alper Saruhan (37.33) (Türk Telekom) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Çetin Türk Telekom Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title