Haberler

    Bayern Kaldığı Yerden Devam Ediyor: 4-0

    Bavyera ekibi Hoffenheim karşısında çok etkili oyun sergilememesine rağmen sahadan farklı galip ayrıldı.

    Bundesliga'nın 12. haftasında lider Bayern Münih, son haftalarda düşüş yaşayan Hoffenheim karşısında 4-0'lık galibiyet aldı.

    İlk yarıda etkili oyun sergileyemeyen Bayern'nin golleri, Götze, Lewandowski, Robben ve Rode'den geldi.

    Maça büyük üstünlükle başlayan Bayern Münih, maçın başında etkili pozisyonlar bulmasına rağmen beklenen gol 23. dakikada geldi.

    Xavi Alonso'nun pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mario Götze, muhteşem bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

    Golden sonra Hoffenheim biraz daha açık futbol sergilemesine rağmen aradığı net gol fırsatlarını bulamadı.

    Dakikalar 40'ı gösterdiğinde sağ kanattan Robben'in açtığı ortaya Lewandowski rahat bir şekilde kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

    Devrenin kalan 5 dakikasında etkili bir pozisyon olmayınca ev sahibi Bayern Münih, soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.

    İlk yarının son dakikasında gelen golle rahatlayan Bayern, ikinci yarıya daha kontrollü başladı.

    Hoffenheim ilk yarıda olduğu gibi yine riskli oyununu sürdürdü. Deplasman ekibi 75. dakikada Macar forver Szalai ile gole çok yaklaştı ama Neuer ayağıyla muhteşem çıkardı.

    İlerleyen dakikalarda Hoffenheim'ın açık vermeye başlamasıyla pozisyonlar bulan Bayern'in 3. golü 82'de Robben'den geldi.

    3. golden sonra Hoffenheim iyice oyundan düştü ve Bayern, Sebastian Rode ile 86. dakikada 4-0'lık üstünlüğü yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.

    Bayern Münih bu galibiyetle üst üste 7. karşılaşmasını da kazanırken, İlk dokuz haftada yenilmeyen Hoffenheim, bu yenilgiyle birlikte üst üste 3. maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

    DORTMUND SKORU KORUYAMADI

    Geçtiğimiz hafta Gladbach'ı 1-0 mağlup ederek 9 haftalık galibiyet hasretini sona erdiren Dortmund, Paderborn deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

    maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Dortmund, ikinci yarıda gelen gollere engel olamayınca maç 2-2'lik skorla sona erdi.

    Bundesliga'da aynı saatte başlayan diğer maçlarda ise alınan sonuçlar şu şekilde:

    Borussia M'gladbach 1 - 3 Eintracht Frankfurt

    Hannover 96 1 - 3 Bayer Leverkusen

    Mainz 05 1 - 2 FreiburgSchalke 04 3 - 2 Wolfsburg

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bayern Münih Mario Götze Dortmund Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title