Haberler

Batman Engelliler Basketbol Takımı, Van Deplasmanına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, Van Bedensel Engelliler maç hazırlıklarına başladı.

Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı ikinci devre hazırlıklarını tamamlayıp bu hafta gideceği Van Bedensel Engelliler maç hazırlıklarına başladı.

İkinci devre hazırlıklarına Antrenör Abdullah Bayram gözetiminde planlanan şekilde tamamlayarak noktalayan Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı 14 Şubat 2015 tarihinde Van deplasmanında oynayacağı Van Bedensel Engelliler maç hazırlıklarına başladı.

İkinci devre hazırlıklarını tamamlayan takımın, Antrenörü Abdullah Bayram; "Devre arası hazırlıklarımıza nokta koyduk bu hafta ikinci devrenin ilk maçı olan Van bedensel engelliler maç hazırlıklarına başladı. Perşembe gününe kadar yapacağımız çalışmalarla bu maçın hazırlıklarını tamamlayacağız. Cuma günü karayoluyla Van iline gidip zorlu Van maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu. Devre arası hazırlıkları değerlendiren Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, "Batmanı en iyi şekilde temsil etme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Devre arasında takıma güç katacak olan Ercan Yiğiz kardeşimizin yuvaya dönmesini sağladık. Ercan kardeşimiz takımın altyapısından yetişmiş iyi ve tecrübeli bir sporcu. Yuvaya geri dönmesi takıma pozitif bir katkı sağlayacak. Devre arası hazırlıklarımız hocamızın programı kapsamında gerçekleşti. Bu hafta sonu lig maçları başlıyor. Ve biz cumartesi günü Van'da Van bedensel engellilerle ikinci devrenin ilk maçına çıkacağız. Zorlu bir deplasman olacak ama biz galibiyet için Van iline gideceğiz. Takım olarak hedefimiz Batmanı ligde en iyi şekilde temsil etmektir. Tabi bu başarımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza, Batman Valiliğine, İl Özel İdaresi, Batman Belediyesi, Batman TÜPRAŞ Müdürlüğüne, her zaman sesimiz olan Batman'ın Basın Mensuplarına ve Basın Kuruluşlarına, kulübümüzün adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Abdullah Bayram Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title