Haberler

Galatasaray Liv Hospital: 54 Montepaschi Siena: 52

Güncelleme:

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 6. maçında Galatasaray Liv Hospital, İtalyan ekibi Montepaschi Siena'yı 54-52 yenerek 4. galibiyetini aldı.

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 6. maçında Galatasaray Liv Hospital, İtalyan ekibi Montepaschi Siena'yı 54-52 yenerek 4. galibiyetini aldı.

İki takımın da hücumda isabetsiz atışlarla başladığı karşılaşmanın 2. dakikasında 4-0 geriye düşen Galatasaray Liv Hospital, 5. dakikayı Erceg, Hairston, Göksenin ve Mensah-Bonsu'nun basketleriyle 9-5 önde tamamladı. Erceg'in 6. dakikadaki basketine Ortner'in arka arkaya 6 sayısı ile karşılık veren Montepaschi Siena, 7. dakikanın bitiminde 11-11'lik eşitliği sağladı ve çeyrek bu skorla tamamlandı.

Uyguladıkları sert savunma nedeniyle ilk çeyrekteki gibi düşük yüzdeyle hücum etmeyi sürdüren takımlardan Galatasaray Liv Hospital, 15. dakikada Hairston'la 17-13'lük üstünlük kurdu. Bu dakikadan sonra Hackett'in yönlendirdiği İtalyan temsilcisi, bulduğu üst üste basketlerle 17. dakikada 18-17 öne geçti. Montepaschi Siena, periyot sonuna kadar skor üstünlüğünü korusa da Galatasaray Liv Hospital, Ender'in son saniye basketiyle skora eşitlik getirdi ve devreye 22-22 eşitlikle girildi.

Üçüncü çeyreğin başında yaptığı sert savunmayla rakibini dış atışlara zorlayan sarı-kırmızılılar, Ender, Hairston ve Mensah-Bonsu'nun basketleriyle 25. dakikada 28-25 öne geçti. Bu dakikadan sonra Rochestie ve Viggiano ile skor üreterek 10-0'lık seri bulan konuk takım, 27. dakikada 35-28 üstünlük kurdu. Periyodun çekişmeli geçen son bölümünde oyuna giren Sinan Güler'in üst üste kazandırdığı 10 sayıyla yeniden dengeyi kuran Galatasaray Liv Hospital, bu bölümü 40-38 önde geçti.

Salonu dolduran yaklaşık 8 bin taraftarın desteğini arkasına alan "Cim Bom", periyot başında Hackett'in 3 sayı çizgisi gerisinden ürettiği 6 sayıya Mensah-Bonsu ile karşılık verdi ve 35. dakikayı 46-45 önde geçti. Arroyo'nun skor üretemediği mücadelede Mensah-Bonsu ve Sinan Güler'le ayakta kalan Galatasaray Liv Hospital, son saniyeleri büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 54-52 kazandı.

Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım, 6. maçında 4. galibiyetini alırken, Montepaschi Siena ise 5 yenilgisini yaşadı.

Mücadelede 16 sayı ve 16 ribaundluk performansıyla "double-double" yapan Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Pops Mensah-Bonsu ile 16 sayı üreten Montepaschi Siena'dan Daniel Hackett en skorer oyuncular oldu. Sarı-kırmızılı ekipte Sinan Güler de 12 sayı ile çift haneli sayıya ulaştı.

Galatasaray Liv Hospital, bu galibiyetle grupta Olympiakos'un ardından ikinci sıraya yükseldi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Liv Hospital Montepaschi Siena Sinan Güler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title