Haberler

    Aziz Yıldırım Devre Arasında Esti Gürledi

    Güncelleme:

    Sivasspor maçında öfkesine hakim olamayan Aziz Yıldırım, hakem Yunus Yıldırım'a tepkisini çok ağır sözlerle gösterdi.

    Fenerbahçe'nin ligde pazar günü Sivas’a mağlup olduğu maçta yaşananların yankısı sürerken, sarı-lacivertlilerin başkanı PFDK’ya sevk edildi. Karşılaşmanın hemen başında hakem Yunus Yıldırım’ın Fenerbahçe lehine çalmadığı penaltı düdüğü ve sonrasında gerilen sinirler nedeniyle Egemen Korkmaz’ın kırmızı kart görmesi uzun zamandır deplasmanda maç izlememe geleneğini Sivas’ta bozan Aziz Yıldırım’ı adeta küplere bindirdi.

    Berabere biten ilk yarıyı sinirden kıpkırmızı kesilerek izleyen başkan, 45 dakikayı sonlandıran düdüğün ardından soluğu soyunma odalarına giden koridorda aldı. Öfkesine hakim olamayan Yıldırım, hakem Yunus Yıldırım’a tepkisini çok ağır sözlerle gösterdi.

    Tecrübeli hakeme “Anamızı bellediniz. Buz gibi penaltıyı vermiyorsun. Sonra bir de oyuncuyu ( Egemen Korkmaz ) çıldırtıp, kırmızı kart gösteriyorsun. Bu iş böyle gitmez. Ben bunların hesabını elbet soracağım” dedi.

    90 gün ceza kapıda

    Bu yaşananların ardından Yunus Yıldırım, başkanın sözlerini aynen bu şekilde raporuna yazdı.

    Raporla birlikte Aziz Yıldırım, hakem soyunma odası ihlali, tehdit ve küfürden dolayı PFDK’ya sevk edilirken, başkanın 60 ile 90 gün arasında hak mahrumiyeti cezası alması bekleniyor.

    Bu arada Aziz Yıldırım ve genel sekreter Mahmut Uslu’nun dışında kırmızı kart gören Egemen Korkmaz sportmenliğe aykırı hareketten PFDK’ya sevk edildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Egemen Korkmaz Yunus Yıldırım Aziz Yıldırım Sivas Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title