Haberler

Atilla Sertel, Ersin Düzen'e Cevap Verdi: Mahkemeye Vermezsen Namertsin

Güncelleme:

CHP Milletvekili Atilla Sertel, Ersin Düzen'in "Kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım." sözünü "Mahkemeye vermezsen namertsin." şeklinde yanıtladı.

CHP Milletvekili Atilla Sertel'in Ersin Düzen'in TRT'den kazandığı ücret ile ilgili eleştirine ünlü spikerin cevabının ardından tartışma yeniden alevlendi. Atilla Sertel Ersin Düzen'e kendisini mahkemeye vermesini söyledi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'de haftada iki gün yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin lira ödediği iddiası gündeme oturmuştu.

"HUKUK YOLLARINA BAŞVURACAĞIM"

Sertel'in bu iddiası sosyal medyada da gündeme oturunca Ersin Düzen iki kez açıklama yapmıştı. Son açıklamasını dün yapan Düzen, "Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

"BENİ MAHKEMEYE VERMEZSEN NAMERTSİN"

Ersin Düzen'in bu açıklamasının ardından CHP'li Sertel'den yanıt geldi. "Bence önce TRT'ye başvur" diyen Sertel, "Rakamlarda yanlışlık varsa bunu parayı avucunuza sayan TRT düzeltirdi. Çizgi filme 45 bin TL veren ve sehven 450 bin yazan TRT, çizgi film ücretini nasıl düzelttiyse senin ücretini de düzeltirdi. Özetle, beni mahkemeye vermezsen namertsin" ifadelerini kullandı.

Atilla Sertel'in açıklamaları şöyle:

"Türkiye'ye dönünce TRT'den aldığın para miktarını açıklayacakmışsın. Mahkemeye başvuracakmışsın. Bence önce TRT'ye başvur. Ey TRT yetkilileri bana fazla para vermişsiniz, bunu iade etmek istiyorum, diyebilirsin. Ya da TRT'de program yapmayabilirsin. Yok mahkemeye vereceğim benim şirketime bu para ödenmiyor diyorsan mahkemeye başvurup bunu kanıtlamalısın.

"HALK ADINA PEŞİNİZDEYİM"

Halktan toplanan elektrik paralarını, bandrol ücretlerini yağmalayanlara karşı durmazsam namerdim. Halk adına peşinizdeyim. Benim yaptığım iş TRT'nin Kit komisyonu üyesi milletvekillerine yaptığı açıklamaları kamuoyuna taşımaktır.

"BENİ MAHKEMEYE VERMEZSEN NAMERTSİN"

Rakamlarda yanlışlık varsa bunu parayı avucunuza sayan TRT düzeltirdi. Çizgi filme 45 bin TL veren ve sehven 450 bin yazan TRT, çizgi film ücretini nasıl düzelttiyse senin ücretini de düzeltirdi. Özetle, beni mahkemeye vermezsen namertsin.

"BASİT SPOR PROGRAMLARIYLA..."

Çünkü mahkemede senin şirketinin stadyum Programı dışında TRT'den aldığın Fransa ücretinin ve diğer yapımların bedelini de sorup öğrenmiş olacağız. Bu düzen içinde halkımızın paralarını basit spor programıyla cebine indirmemin önüne geçeceğim. Peşini bırakmayacağım kurduğunuz bu tatlı düzeni bitirmek için sonuna kadar uğraşacağım. Mahkemede görüşeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atilla Sertel Ersin Düzen İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (6)

yorumcu:

adam hiç olmazsa iş yapıyor. eeyyyy millet vekillerii siz ne iş yapıyorsunuz. 1 milletvekilinin devlete toplam maliyeti çoook daha fazla oysaki. .

44
27
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

be hergele de çıkıpta adam gibi kaç para aldığını söylemiyor madem adam sana iftira ediyor çık açıkla ne kadar aldığını

29
5
yanıtYanıtla
İzmirlirkekodinyo:

Yerelden ulusala geçip efendiliğiyle öne çıkan Ersinin üslubuna bak, birde çağdaş İzmirli sayın fintor millevekilinin üslubuna bak dangalak herif

6
28
yanıtYanıtla
emin:

TRT, spikerlerin aldıkları maaşları , ( tüm yan ödemeleriyle birlikte ) ve programlarında yer verdiği eski futbolculara verilen paraları açıklamalı. Yoksa bu tartışmanın biteceği yok. Ersin efendi laf üreteceğine bordrosunu açıklasın , bilelim. . .

2
1
yanıtYanıtla
gerçek spor haberi verin:

Bugün Balkan atletizm şampiyonası vardı kaç tane madalya kazandık haber yapsanız da öğrensek.

1
0
yanıtYanıtla
işe bak:

senin aldıgın bu para yalan olsa cıkarır maaş bondronu gösterirsin ama bizimki gercek biz vatandaşlar göstere biliriz her ay elektrik vaturasında trt ye katkı payıdiye tıkırt diye ödüyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title