Haberler

Atıcılık: Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren atıcılık federasyonu başkanı Bülent Torpil için saygı duruşu Sporcuların final atışlarından görüntü Salonda sporcu arkadaşlarını destekleyen sporculardan görüntü Federasyon Havalı Silahlar As Başkanı Kadri Akgün'ün konuşması Sporculara madalya ve kupalarının verilmesi Toplu anı fotoğrafı çektirilmesi Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası yarışmaları, Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren atıcılık federasyonu başkanı Bülent Torpil için saygı duruşu

Sporcuların final atışlarından görüntü

Salonda sporcu arkadaşlarını destekleyen sporculardan görüntü

Federasyon Havalı Silahlar As Başkanı Kadri Akgün'ün konuşması

Sporculara madalya ve kupalarının verilmesi

Toplu anı fotoğrafı çektirilmesi Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası

Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası yarışmaları, Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre Erdemli Poligonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 84 kulüpten 531 sporcu mücadele edecek.

Havalı tabanca ve havalı tüfek disiplininde yapılan yarışmalarda sporcular, 10 metre uzaklıktaki hedeflere atış yapıyor.

17 Nisan Pazar günü sona erecek müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verilecek.

-Atıcılık: Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası

MERSİN (AA) – Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası yarışmaları Mersin'in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonunda yapıldı. Yarışmada dereceye girenlere madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreninde geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Başkanı Bülent Torpil'in anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Törende konuşan federasyon Havalı Silahlar Asbaşkanı Kadri Akgün, federasyon başkanı Bülent Torpil'in ani ölümüne çok üzüldüklerini belirterek, "Bülent beyle birlikte atıcılık sporu için büyük hedeflerimiz vardı. Başkanımıza Allah'tan rahmet ailesine ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Onun hedeflerini siz genç sporcularla yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

Erdemli Atış Poligonunda gerçekleştirilen müsabakalarda, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 84 kulüpten 531 sporcu mücadele etti.

Havalı tabanca ve havalı tüfek disiplininde yapılan yarışmalarda sporcular, 10 metre yarışmalarında ferdi ve takım halinde dereceye girenlerin isimleri şöyle:

Büyük erkekler ferdi: Ankara TSK Gücünden Halil İbrahim Öztürk

Büyük bayanlar ferdi: Ankara TSK Gücünden Şirvan Yıldız

Genç erkekler ferdi: Ankara TSK Gücünden Nurullah Aksoy

Genç bayanlar ferdi: Gümüşhane Gençlik Hizmetleri Spor Şeymanur Koca

Yıldız erkekler ferdi: Gümüşhane Gençlik Hizmetleri Spor M.Faruk Abiş

Yıldız bayanlar ferdi: Çankırı Gençlik Hizmetleri Spor'dan Z. Merve Yıldırım

Genç erkekler tüfek takım: Ankara TSK gücü

Genç bayanlar tüfek takım: Gümüşhane Gençlik Hizmetleri Spor

Yıldız bayanlar tüfek takım: Çankırı Gençlik Hizmetleri Spor."

Ulusal Egemenlik Kupası yarışlarında, genç bayanlar ferdi tüfek yarışmalarında Gümüşhane bölgesinden Şeymanur Koca, 413.0 puanla yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Genç bayanlar tüfek takımı yarışmasında yine Gümüşhane bölgesi sporcuları 1204.9 puanla Yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldu. Yıldız bayanlar tüfek takım yarışmasında Çankırı bölgesi sporcuları 1184.3 puanla Yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldular.

Kaynak: AA / Spor

Kadri Akgün Türkiye Erdemli Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title