Haberler

Amedspor Yöneticisi: Diyarbakır'da Kahvaltı Yaptık, Ankara'da Öldürmeye Kalktılar

Güncelleme:

Ankaragücü deplasmanında saldırıya uğrayan Amedspor yöneticisi, "İlk maçta onları bizzat ağırladım, Diyarbakır kahvaltısı yaptık. Burada ise korumaları bizi öldürmeye kalktı." dedi.

İkinci Lig Kırmızı Grup'da pazar günü oynanan Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşananlar Türkiye'nin gündemine oturdu. Evindeki maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Ankaragücü, maçın 85. dakikasında 2-1 geriye düşünce protokol tribünü karıştı. Bir grup, ellerindeki demir çubuklarla Amed yöneticisi 5 kişiye saldırdı. Bu sırada Amed yöneticisi Hadi Mızrak yumruklanarak 2 metre yükseklikteki tribünden beton zemine atıldı. Amed yöneticileri şikayetçi olunca harekete geçen Emniyet olayla ilgili olarak 6 kişinin gözaltına alındığını, 4 kişinin ise arandığını açıkladı.

"BU İNSANLIĞA SIĞMIYOR"

KONU ile ilgili görülerini aldığımız Amed Sportif Asbaşkanı Nurullah Edemen şunları söyledi: "Yaşananları spor bir yana insanlığa sığdıramıyorum. Ligin ilk yarısındaki maçta A.Gücü yöneticilerini bizzat arabamla havalimanından aldım, meşhur Diyarbakır kahvaltısına götürdüm. Ankara'da ise Başkan'ın korumaları bize saldırdı. Burada bir linç yaşandı. Bizi öldürmeye kalktılar" dedi.

"OLAYLAR BİZİ ÇOK ÜZDÜ"

Ankaragücü yönetimi ise yaptığı açıklamada "Asla tasvip etmediğimiz ve münferit yaşanan olaylar esnasında yönetim olarak olayların daha da büyümemesi için gerekli çabayı gösterdik" dedi. Yönetici Metin Akyüz ise şunları söyledi: "Biz Diyarbakır'da çok güzel ağırlandık. Böyle bir olayın yaşanması çok üzücü. Golden sonraki sevinçler tribünlerin tepkisine neden olmuş."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Diyarbakır Ankaragücü Türkiye Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (98)

OĞUZ:

Milliyetçiyiz Türküz Türkçüyüz bugun hepimiz ANGARAGÜÇLÜYÜZ ULAN

107
36
yanıtYanıtla
Vatabdaş:

ohooo çoktan ikiye bölünmüş bile mevzuu. Kürtler ile şu saatden sonra barış ve huzur ile yaşamak mümkün değil. Ya soykırım olacak yada ikiye bölünecekk

103
8
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

Devletine isyan eden vatan hainidir baska tanımı yok . Karşılığı da leş olmak

79
25
yanıtYanıtla
FİSTANLI KEKOLAR:

fistanlı kekolar yorumlara damlamış tutmayın kekoları :-D

18
43
yanıtYanıtla
KOD ADI BOZKURT:

KURT gibi olacaksın bu Hayatta GÜÇLÜ, TEHLİKELİ ve ASİL Yüreğine güvenebilen sevecek seni. . . .

39
21
yanıtYanıtla
HEPİMİZ ANKARAGÜÇLÜYÜZ:

Burada Türklere faşist diyenler, hakaret edenler 1 numaralı en büyük Türk düşmanı. . Ankaragücü taraftarları sizin gibi molotofla hastane okul ambulans yakmıyor ! Askere polise namlu doğrultmuyor ! Vatanı bölmeye çalışmıyor ! Amedspor gibi pkk terör örgütünü açıkca destekleyen takıma tepki göstermek ne zamandan beri suç oldu lan çarkına tükürdüklerim sütü bozuklar

33
23
yanıtYanıtla
Azrrail:

İsminde hayır yok zaten terörist klubün.

27
27
yanıtYanıtla
BONZAİ AZ İÇİN KEKOLAR:

Bu kekolar neyin kafasını yaşıyor bilen var mı :-D Amedspor''muş bizde mehmetspor kuralım :-D

34
17
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar vatan haini yoktur her halde.

20
30
yanıtYanıtla
aslan:

ozaman pılını pırtını toplayıp terkedin memleketimi yoksa biz göndermesini biliriz

yanıt0
yanıt3
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title