Haberler

Ali Şen: Şoförün Maaşına Zam Yapın, Şikayetçi Değilim

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Şen hastanede tedavisi sürerken çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'i Şile'de UTV arazi aracının kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada kaybeden Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, hastanede tedavisi sürerken çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Eski TFF yöneticisi Ayhan Bermek'in ifadesine göre;  Ali Şen hayatının en değerli varlığını kaybetmesine rağmen, karşı tarafın şoförünün annesi de heyecanlanınca, şoförün patronuna, 'Maaşına zam yapın, şikayetçi değilim' demiş.

ALİ ŞEN'İ SEVENLER HASTANEYE AKIN ETTİ

Geçen hafta, 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'i Şile İmrendere Köyü yakınlarında UTV arazi aracının kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada kaybeden eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın duyulmasının ardından, Ali Şen'in çok sayıda yakını ve spor camiasından arkadaşları hastaneye akın etti.

KONTROL AMAÇLI MÜŞAHADE ALTINDA

Alınan bilgiye göre, torununun ölümünün 7. günü nedeniyle gündüz saatlerinde okutulan mevlit sırasında rahatsızlanan Ali Şen, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü. Bitkinlik ve yorgunluk şikayetiyle hastaneye yatırılan Ali Şen'in durumunun iyi olduğu, kontrol amaçlı hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

ÜNLÜLER HASTANEYE KOŞTU

Ali Şen'in hastaneye kaldırılmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, işadamı Orhan Keçeli, eski Milli Takım Teknik direktörü Mustafa Denizli, spor yorumcusu Şansal Büyükaka ve Rıdvan Dilmen ile Eski Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve eski Fenerbahçe yöneticisi Ayhan Bermek de hastaneye gelerek Ali Şen'i kaldığı hastane odasında ziyaret etti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR RAHATSIZLIĞI YOK

Mustafa Denizli, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Çok önemli bir rahatsızlığı yok. Şu an da durumu iyi. Bugün hastaneden çıkacağını düşünmüyoruz, büyük ihtimal yarın çıkacaktır dedi.

KAMYON ŞOFÖRÜNÜN PATRONUNDAN TEK İSTEĞİ

Ayhan Bermek de, Ali Şen'in geçen hafta torununu kaybettiğine dikkat çekerek, Bu, hayatında yaşayabileceği en ağır olay. Tahmin ediyorum ki 1-2 gün içerisinde kendi de söyler zaten bunu. Gerçekten nasıl bir adam olduğunu şimdi yukarıda ağzından dinledim. Şansal'ın, Mustafa'nın, Rıdvan'ın, Beşiktaş'ın sayın başkanının gelmesi, orada onu biraz konuşturmamız, bugüne kadar yaşadığı aleme doğru gitti. Ben inanıyorum ki, arkadaşlarımız orada bir görev yaptı. Ali abi de kendini topladı. Ama beni etkileyen bu travmada, Ali Şen hayatının en değerli varlığını kaybetmesine rağmen, karşı tarafın şoförünün annesi de heyecanlanınca, şoförün patronuna, 'Maaşına zam yapın, şikayetçi değilim' demiş. Böyle bir adam. Sohbet ederek rahatlatmaya çalıştık biz de dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Ayhan Bermek Ali Şen Şile Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

yorumcupendikkafegmail.com:

Allah nur içinde yatsın.mekanı cennet olsun.Ailesine Allahtan sabırlar versin

25
4
yanıtYanıtla
aksakal gülsingulsin_aksakal@yahoo.de:

Allah sabir versin mükemmel bir insan örnek bir insan adaletliymis belliki sucu yoktu soforun cok zor bir durum.

19
2
yanıtYanıtla
Hangunes36@hotmail.de:

Adam degil parali oldugu için manşet oluyor imamin ahi tutmuştur

14
6
yanıtYanıtla
Ayazhsynayaz61@hotmail.com:

Hocaya kes diyen bir kişinin manevi duygusu olmaz adamlık hiç olmaz öyle yalandan adamlık süsü vermeyin

6
12
yanıtYanıtla
Şehmus çalısehmuscalı@hotmail.com:

Allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin Çok zor bi durum lakın kamyon şöförunede yazık Sonuçta kasıt yok kim kasıtlı bir gence zarar verirki çok Olgun ve yerinde bir karar vermiş Ali bey Allah sabır versin dilerim sevenleri bu acı gunünde yalnız bırakmaz acı paylaşılarak anlatılır

12
1
yanıtYanıtla
insan olunkamil_tukenmez@hotmail.com:

Acılı insanı bile hırpalamaya çalışıyorsunuz, cahil,paçoz sürüsü,

7
6
yanıtYanıtla
Hüseyinhuseyinatakul@gmail.com:

Bak sen yarın öbür gün şoförün başına bir iş gelmesin

2
9
yanıtYanıtla
Ahmet Soydanahmets@hotmail.com:

Zamanında Uyuşturu kaçakçılığından Danimarka dan yurtdışı edildi, parası , arkadaşı çok bunun

9
2
yanıtYanıtla
vugar rzaVugar Rza:

Imam masal soyleyince sozu kesilir tabi....Adamin ichi yanmish gozu yashli yavrusu yerde kalmish sen suyasi polemik ediyorsun (((Allah rahmet eylesin....Adam yinede boyukluk yapir shikayeti kini yox.Allah sabr versin.

5
5
yanıtYanıtla
Sinan oztorunnefer_03@live.be:

Allah mekanini cennet etsin,ailesine Dayanma gucu,bu aciyi bile tartismaya sokmaya calisanlarin basina versin....

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title