Haberler

    Aktürk: Tolga Özkalfa Elime Tokat Attı

    Balıkesirspor Başkanı hakem Tolga Özkalfa ile arasında yaşanan 'Tokat Olayı'na açıklık getirdi.

    Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, maçın ardından yaşananlara ilişkin, "Elimi tokalaşmak için uzattığımda Tolga Özkalfa elimin üzerine bir tokat attı. Bizden karşılık olarak kendisine hiçbir şey olmadı" dedi.

    Aktürk, Atatürk Stadı önünde yaptığı açıklamada, maçın gergin bir havada geçtiğini belirterek, müsabakadan sonra soyunma odası koridoruna indiğini anlattı.

    Gençlerbirliği ve Balıkesirspor oyuncuları ile hakemlerin koridorda yürüdüğünü ifade eden Aktürk, şöyle konuştu:

    "O arada yardımcı hakem Adil Sinem bizim arkadaşlara doğru eliyle ve ağzıyla 'gel gel' anlamında hareketi oldu, Balıkesirspor yedek kulübesine doğru. Ben de Adil hocaya 'hocam bak ortam çok gergin lütfen devam edelim' dedim. O arada yanımda da federasyon gözlemcisi de vardı. Tolga Özkalfa da 'emniyet ve güvenlik' diye bağırmaya başladı. Bizim o arada hocalara karşı herhangi bir şeyimiz yok. Kapıya doğru hep beraber onlar önde biz de arkadan yürümeye devam ettik. Soyunma odasının kapısında tekrar 'emniyet ve güvenlik' diye bağırmaya başladı Tolga hoca. Biz de hocam bu şekilde yapmanın ortalığı germeye gerek yok diye kendisine söyledik. Elimi tokalaşmak için uzattığımda Tolga hoca elimin üzerine bir tokat attı. Bizden karşılık olarak kendisine hiçbir şey olmadı."

    Aktürk, bu olaydan sonra Tolga Özkalfa'dan şikayetçi olduğunu belirterek, "5 yıldan beri yöneticilik yapıyoruz bugüne kadar hiçbir saygısızlığımız olmadı. Gençlerbirliği de bizi ilk defa yenmiyor, geçen hafta da Konyaspor bizi yendi. Konyaspor'u tebrik ettik gönderdik. Bugün Mesut hocayı tebrik ettik gönderdik. Daha önceki yıllarda da Balıkesir’de de çok defa yenildik. Ama olayın bu şekilde gitmesi hoş değil" dedi.

    Türk futbolunun içinde bulunduğu bugünlerde bu olayla gündeme gelmek istemediklerini vurgulayan Aktürk, "Ama maalesef bu olay başımıza geldi. Hakemin alkol muayenesinin yapılmasıyla ilgili ben alkollü olabileceğini söyledim. Buradaki son durumu bilmiyorum, ben karakolda ifademi verdim" diye konuştu.

    Maçın hakemi Özkalfa'nın ise Aktürk'ün şikayetinin ardından Atatürk Stadı'nda polislere ifade verdiği öğrenildi.

    Özkalfa, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında ve polis eskortları eşliğinde stattan ayrıldı.

    addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '19bnphjyhk8741t0pkw795lyfw', '9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr-9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 'eplayer16', {age:1417475728000});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tolga Özkalfa Balıkesirspor Tuna Aktürk Tokat Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title