Haberler

Adanaspor Final İstiyor

Bank Asya 1.Lig Play-off serisinde Çaykur Rizespor ile 3-1'in rövanşına çıkacak olan Adanaspor, yakaladığı fırsatı en iyi şekilde değerlendirip, adını da finale yazdırmak istiyor.

Bank Asya 1. Lig Play-off serisinde Çaykur Rizespor ile 3-1'in rövanşına çıkacak olan Adanaspor, yakaladığı fırsatı en iyi şekilde değerlendirip, adını da finale yazdırmak istiyor.

Ligde özellikle son haftalarda aldığı galibiyetler ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve rakiplerinin puan kayıplarının ardından da zirveye ortak olan Adanaspor, şimdi de Süper Lig için son bileti cebine koymak istiyor. Play-off serisinde Çaykur Rizespor ile eşleşen ve ilk maçta rakibini 3-1'lik skorla geçip, final için avantajlı bir skor elde eden turuncu-beyazlılar, yarın Yeni Rize Şehir Stadı'nda Çaykur Rizespor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan mücadele için hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı.

"SÜPER LİG'E YÜKSELMENİN ONURU VE GURURUNU YAŞAMAK İSTİYORUM"

Güney temsilcisinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmazken, İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Takım Kaptanı İzzet Yıldırım, Adana'da oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor karşısında 3-1 gibi farklı ve avantajlı bir skor elde ettiklerini hatırlatarak, buna rağmen işlerinin henüz bitmediği uyarısında bulundu. Yıldırım, "Kendi saha ve seyircimiz karşısında oynadığımız maçta mutlaka galip gelip, Rize'deki rövanş öncesinde avantajlı bir skor elde etmemiz gerekiyordu. Bunu da 3-1'lik galibiyetle başardık. Şimdi işin zor kısmına geldik. Çok kritik bir 90 dakika bizi bekliyor. İstediğimiz sonucu alıp, adımızı da finale yazdırmak istiyoruz. Adanaspor'da bu yıl 3. sezonum. ve bu forma altında 'Süper Lig'e yükselmenin onur ve gururunu yaşamak istiyorum" dedi.

"BUGÜN GELDİĞİMİZ NOKTA ASLA TESADÜF DEĞİL"

Oynadığı futbol ile takımının başarısında önemli bir misyon üstlenen Ayhan Tuna Üzümcü de, ilk maçta rakipleri karşısında ortaya koydukları, etkili ve atak futbolu rövanşta da sergilemek istediklerini dile getirdi. Üzümcü, "İlk maçtaki 3-1'lik farlı galibiyet ile birlikte rövanş için önemli bir avantaj elde ettiğimizi düşünüyorum. Belki o bir golü yemeseydik, her şey çok daha farklı olabilirdi. Her şeye rağmen 3-1'in de bizi finale taşıyacağına inanıyorum. Ligde oynadığımız son maçlarda oldukça önemli bir çıkış yakaladık ve bugün geldiğimiz nokta asla tesadüf değil. Sürekli üzerine katıp, her maç bir öncekine daha göre daha iyi bir futbol ortaya koyup, rakiplerimize galibiyeti hak ettiğimizi kanıtlayarak Play-off'a kadar yükseldik. Takım olarak inanılmaz bir grafiğimiz var. Bu çıkışımız, iyi mücadelemiz, takım oluşumuz bizi Süper Lig'e taşıyacaktır" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Adanaspor ile Çaykur Rizespor arasında yarın saat 18.30 Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak maçı, Yunus Yıldırım yönetecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İzzet Yıldırım Bank Asya Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title