Haberler

Adana'da Taraftar Tesisleri Bastı

TFF 1.Lig takımlarından Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kendi tesislerinde günü 3 antrenmanla geçiren Toros Kaplanı, taraftarının sürprizi ile karşılaştı. Takımın kamp yaptığı tesisi basan taraftarlar, futbolculara da sevgi gösterilerinde bulundu.

Turuncu-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını Çatalan Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya, kadroya sonradan dahil edilen futbolcular da katıldı. Günü 3 ayrı antrenman ile geçiren Güney temsilcisinde futbolcuların idmanlarda ortaya koyduğu arzu ve istek, teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Geniş ve alternatifli kadro, forma savaşını da kızıştırırken, oyuncular Eriş'in gözüne girmek için de yoğun çaba sarf ediyor.

Adanaspor'da akşam yapılan antrenmanda ise taraftar sürprizi yaşandı. Slogan ve meşaleler eşliğinde adeta Çatalan Tesisleri'ni basan taraftarlar, futbolculara da sevgi gösterilerinde bulundu. Adanaspor'un önemli taraftar topluluklarından biri olarak öne çıkan, 'Turbeyler Grubu' tarafından organize edilen etkinliğe yaklaşık 500 taraftar katılırken, futbolcular ise karşılaştıkları bu tablo karşısında önce şaşırdı, ardından da yapılan tezahüratlar ile keyiflendi.

Teknik heyet ve futbolculara Kartepe'de yapılacak olan ve 17 gün sürecek olan ikinci etap kamp dönemi öncesinde moral veren taraftarlar, meşale gösterisinin ardından sahaya girerek, Adanasporlu futbolcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İzzet Yıldırım ile ayrı ilgilenen taraftarlar, başarılı futbolcuyu omuzlarına alıp, Yıldırım lehine uzun süre tezahüratlarda bulundu ve İzzet Yıldırım'a üçlü çektirdi.

Öte yandan, Adanaspor'da yeni sezon kombine biletleri satışa sunuluyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; kombine bilet fiyatlarında herhangi bir artış olmadığı, bilet ücretlerinin de geçen sezon ile aynı olduğunun altı çizildi. 23 Temmuz Pazartesi günü itibariyle satışa sunulacak kombine bilet fiyatları ise şöyle; "protokol 2 bin TL, kapalı üst 500 TL, kapalı alt 300 TL ve maraton 150 TL." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İzzet Yıldırım Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title