Haberler

2014 Uluslararası Brisbane Tenis Turnuvası

Tek kadınlarda Victoria Azarenka çeyrek finale yükseldi.

Belarus tenisçi Victoria Azarenka, Uluslararası Brisbane Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.

Avustralya'nın Brisbane kentinde devam eden turnuvada tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı Azarenka, üçüncü turda İsviçreli rakibi Stefanie Vöegele'i 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Başarılı bir oyun ortaya koyan Azarenka, ilk seti 6-4 kazandı. İkinci sete de iyi başlayan Azarenka, seti 5-3'e getirdi. Tenisçinin, bu seti de alacağı düşünülürken Vöegele kontrolü ele aldı ve seti "tie-break"e taşıdı. Ancak Azarenka, yaptığı çift hatalar nedeniyle bu seti 7-6 (9) kaybetti. Belarus tenisçi, üçüncü seti ise 6-1 almayı başardı ve rakibine 2-1 üstünlük sağlayarak çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Toplam 2 saat 15 dakika süren maçın sonunda seyircileri selamlayan Azarenka, zor maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Sezonun ilk "grand slam" turnuvası Avustralya Açık'ta 2012 ve 2013 olmak üzere üst üste 2 şampiyonluğu bulunan Azarenka, aynı yıllarda ABD Açık'ta ikinci olmuştu.

Victoria Azarenka'nın çeyrek finaldeki rakibi, 4 numaralı seribaşı Sırp Jelena Jankoviç ile 5 numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber arasında yapılacak üçüncü tur maçının galibi olacak. - Melbourne

Kaynak: AA / Spor

Victoria Azarenka Avustralya Brisbane Belarus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title