Haberler

İtalya İngiltere'yi 2-1 Yendi

Güncelleme:

Dünya Kupası'nda Ölüm Grubu olarak adlandırılan D Grubu'nda İtalya, İngiltere'yi 2-1 mağlup etti ve turnuvaya 3 puanla başladı.

FIFA Dünya Kupası'nda, İtalya, İngiltere'yi 2-1 yendi.

İLK GOL MARCHISIO'DAN

FIFA Dünya Kupası finallerinde D Grubu'nun ikinci maçında turnuvanın tecrübeli takımlarından İngiltere ile İtalya karşı karşıya geldi. İki takımın da dengeli bir oyun sergilediği karşılaşmada ilk gol İtalya'dan geldi. Korner organizasyonunda yerden gelen topun üzerinden atlayan Pirlo, İngiltere savunmasını şaşırtarak meşin yuvarlağı takım arkadaşı Claudio Marchisio ile buluşturdu. Ceza sahası dışından sert bir vuruş yapan Marchisio, 35. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

İNGİLİZLER HEMEN KARŞILIK VERDİ

Golün şokunu çabuk atlatan İngiltere, iki dakika sonra beraberliği yakaladı. Wayne Rooney, sol kanattan taşıdığı topu ceza sahasına doğru ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Daniel Sturridge, düzgün bir vuruşla İtalyan kaleci Salvatore Sirigu'yu avlayarak skora denge getirdi: 1-1

SON SÖZÜ BALOTELLİ SÖYLEDİ

Maçın ikinci yarısına İtalya hızlı başladı. Sağ kanattan Antonio Candreva'nın sol ayağıyla arka direğe ortaladığı topa iyi yükselen Mario Balotelli, sert bir kafa vuruşuyla takımına galibiyeti getiren golü attı: 2-1

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca İtalya, İngiltere karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Claudio Marchisio İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title