Haberler

1461 Trabzon Dolu Dizgin Yolunda İlerliyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmesinin ardından sahasında Şanlıurfaspor'da mağlup eden 1461 Trabzon PTT 1.Lig'de şampiyonluk hedefine doğru ilerliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmesinin ardından sahasında Şanlıurfaspor'da mağlup eden 1461 Trabzon PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefine doğru ilerliyor.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Şanlıurfaspor karşısında zor bir müsabaka geçirdiklerini belirterek, "Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla maç oynadıktan sonra Şanlı Urfaspor maçın zor geçeceğini ve rakibimizin de alt sıralardan kurtulmak için mücadele edeceğini düşündüğümüz bir maçtı ve nitekim de öyle oldu. 41 puana ulaşmamız yukarıyla olan bağlantımızı koparmamış olmamız bizim açımızdan çok önemliydi. Her güçlü bir maçın ardından oynanan maçın çok zor geçeceği anlayışı ülkemizde vardır. Bizde bu anlayışı biraz bozduğumuz için de önemli bir maçtı. 41 puana ulaşmak ve hedeflerimizi sürdürmek bu maçtan sonra en büyük kazançlarımız oldu" dedi

"ÇOCUĞU KUNDAKLANMIŞ ŞEKİLDE TFF YÖNETİMİNE VE TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER'İN KUCAĞINA BIRAKACAĞIZ"

PTT 1. Ligde gidebildikleri yere kadar gideceklerini belirten Akçay sözlerini şöyle tamamladı:

"Gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek ve şampiyon olmayı çok istiyoruz. Şampiyon olabilirsek bu çocuğu kundaklanmış ve etrafı sarılmış bir şekilde TFF ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kucağına bırakmak istiyoruz. Çocuğun geleceği ile ilgili kararı onlar verecekler. Şampiyonluğu elde edebilirsek ve toplumumuza böyle bir sevinç yaşatabilirsek kendi adımıza mutlu olacağız. Bütün gayretimiz bu yöndedir" şeklinde konuştu.

Bordo-mavili takımın sağ kanat oyuncusu Göksu Alhas ise, "Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçının ardından bu maçtan galip ayrılmamız bizim için çok önemliydi. Yukarılara oynamamız için bu maçı kazanmalıydık ve bunu da başardık. Hedeflerimize ulaşmamız için belli bir şeyleri feda etmemiz lazım. Bizde bunu gösterdiğimize inanıyorum. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını ispatladık. Biz kendi formamızın hakkını vermeye çalışıyoruz. Tek hedefimiz Trabzonspor bu yüzden elimizden geldiği kadar sezon sonuna kadar mücadelemizi gösterip şampiyon olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Herkesin kabul ettiği gibi iyi bir takım ile oynadığımızı söyleyebiliriz. Gerek 11-11 oynadığımız bölümde gerekse 11-10 oynadığımız bölümde hiçte altta kalmayarak çok ofansif bir oyun oynadık ama maçı 1-0 kaybetmemiz çok üzücü oldu. Sezon başından beri yaşadığımız korner golü sıkıntısını bu maçta da yaşadık. İkinci yarıda 10 kişiyle oynadığımız oyun ve kazanmak adına verilen mücadele memnunluk verici fakat bu sonuç olarak bize yansımadı. Son vuruşu yapacak anlarda biraz daha dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.

Özgür Özkaya ise, "Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Trabzon'u kendi sahamızda kabul edip mücadele etmek istemiyorduk puan almak için gelmiştik. İlk yarıda bunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda bunu sahaya yansıtmak için çıktık ama istenmeyen bir karttan dolayı oyun bir andan tersine döndü. 10 kişi mücadele etmemize rağmen atak oynadık ama golü bulamadık. Üst sıraları hedefleyen bir takımız bir an önce bu maçı unutup önümüzdeki hafta oynayacağımız maça kilitlenmeliyiz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Şanlıurfaspor Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title