Haberler

Spor Yazarı Atilla Gökçe'nin Meslekteki 50'inci Yılı Kutlandı

Güncelleme:

Gazeteci ve Spor Yazarı Atilla Gökçe,meslekteki 50'inci yılını dün akşam Türkiye Spor Yazarları Derneği Tesislerinde düzenlenen bir geceyle kutladı.

Sercan SAPANATAN,İstanbul-DHA

Gazeteci ve Spor Yazarı Atilla Gökçe,meslekteki 50'inci yılını dün akşam Türkiye Spor Yazarları Derneği Tesisleri'nde düzenlenen bir geceyle kutladı. Eşi Nermin Gökçe, kızları Kibele, Nilufer ve Ayla'nın da katıldığı geceye birçok ünlü sima katıldı. Gecenin önemli görüntüsü ise birlikte sahyeye çıkıp konuşma yapan Mustafa Denizli ile Fatih Terim idi. İkili, Gökçe'nin meslek hayatından vurgular yapıp, yazarlığını övdü.

Gökçe'yi spor dünyasının önemli ve tanınmış isimleri de yalnız bırakmadı. Geceye katılanlar arasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mete Düren, eski Spor Bakanı Fikret Ünlü, Mustafa Denizli, Yılmaz Vural, Hıncal Uluç, Hulusi Turgut, Halit Kıvanç ve Gökçe'nin gazeteci dostları katıldı. Geceye katılan davetlilerin tek tek kürsüye çıkarak Atilla Gökçe ile ilgili anılarını anlatması zaman zaman usta gazeteciyi duygulandırdı. Gecenin sonunda başta TSYD olmak üzere daha önce çalıştığı kurumlar ve gazeteci dostları kendisine 50'inci yılı nedeniyle armağanlar sundu. Atilla Gökçe'nin mutlu gecesi kesilen pasta ve gelen davetliler ile çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

KİMDİR

1945 İzmir doğumlu Atilla Gökçe, gazeteciliğe polis muhabiri olarak başladı. Daha sonra spor servisine geçti. Uzun yıllar Tercüman Gazetesi'nde spor müdürlüğü yaptı .İki dönem TSYD Başkanlğında bulundu. Atilla Gökçe halen Milliyet gazetesinde spor yazarlığını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Denizli Atilla Gökçe Fatih Terim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title