Haberler

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Güncelleme:

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Pınar Karşıyaka, normal süresi 71-71 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada deplasmanda TED Ankara Kolejliler'i 84-78 yendi.

Salon: Ankara

Hakemler: Özlem Yalman, Sinan İşgüder, Mehmet Şahin

TED Ankara Kolejliler: Thomas 12, Love 4, Carter 17, Shorter 22, Morrison 20, Onat Akış, Yiğit Sarıkaya 3, Taylan Süerkip

Pınar Karşıyaka : Dillard 5, Brown 20, Ponitka 9, Owens 14, Summers 21, Egemen Güven, Muhammed Baygül 10, Alp Karahan, Petway 2, Soner Şentürk 3

1. periyot: 17-16

Devre: 35-30

3. periyot: 52-60

Normal süre: 71-71

Beş faulle çıkanlar: 22.37 Petway ( Pınar Karşıyaka ), 28.54 Love (TED Ankara Kolejliler)

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Pınar Karşıyaka, normal süresi 71-71 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada deplasmanda TED Ankara Kolejliler'i 84-78 yendi.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada rakip savunmayı Brown, Owens ve Summers ile aşan Pınar Karşıyaka, 5. dakikayı 6-4 üstün geçti. Morrison ve Carter ile sayılar üreten başkent ekibi, Shorter'ın da katkı vermesiyle ilk çeyreği 17-16 önde bitirdi.

İkinci periyodun ilk dakikalarında yaptığı sert savunmayla rakibini hataya zorlayan Ankara temsilcisi, Carter-Shorter ikilisinin basketleriyle 15. dakikaya da 26-25 önde girdi. Savunmada ortaya koyduğu başarılı performansla rakibine kolay sayı bulma şansı tanımayan TED Ankara Kolejliler, Shorter'ın da skorer oyununu sürdürmesiyle soyunma odasına 35-30 üstün gitti.

TED Ankara Kolejliler, 3. çeyreğe etkili başlayan taraf oldu. Summers ile farkı azaltmaya çalışan rakibi karşısında Thomas ile sonuca giden Ankara ekibi, 25. dakikaya 3 sayı farkla (41-38) önde girdi. Bu dakikadan sonra toparlanan Pınar Karşıyaka, dış atışlarda Brown, pota altında da Owens ile skor üreterek 28. dakikada 49-48'lik skorla öne geçti ve çeyreği 60-52 üstün tamamladı.

Final periyodunun ilk dakikalarında TED Ankara Kolejliler, hücumda etkili bir performans sergiledi. Thomas ve Morrison ile art arda basketler bulan Ankara ekibi, 36. dakikada farkı 1 sayıya düşürdü: 65-66. Morrison'un 3 sayılık basketiyle 37. dakikada bir kez daha öne geçen (68-66) TED Ankara Kolejliler, Brown'un sayılarına engel olamayınca, normal süre 71-71 eşitlikle sona erdi.

Uzatma periyodunda savunmasını sertleştiren, Summers, Ponitka ve Muhammed Baygül ile üst üste basketler üreten Pınar Karşıyaka, karşılaşmadan 84-78 galip ayrılan taraf oldu.

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Sinan İşgüder Sarıkaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title