Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 2.Lig'den 3.Lige düşen Adıyamanspor olağan genel kurulunda mevcut başkan Növfel Bozdoğan tek liste halinde girdiği kongrede tekrar başkan seçildi.

Spor Toto 2. Lig'den 3. Lige düşen Adıyamanspor olağan genel kurulunda mevcut başkan Növfel Bozdoğan tek liste halinde girdiği kongrede tekrar başkan seçildi.

Bozdoğan Otel'de gerçekleştirilen kongrede divanın oluşturulmasından sonra gelir ve gider raporları okundu. 2012-2013 sezonu bütçesinin oy birliğiyle kabul edildiği kongreye Növfel Bozdoğan tek liste halinde gitti. Növfel Bozdoğan tekrar Adıyamanspor kulübünün başkanı seçildi.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, kongreye ilginin az olmasından yakınarak "İçimiz buruk ve moralimiz çok bozuk. Çünkü 25 yılımın kariyerinde takımı küme düşürmekte varmış. Bu çok olumsuz olayı da bana nasip oldu. Yönetim kurulu ne kadar bu olayı iyi yaparım diyorsa maalesef günümüz futbolunda ekonomi ön plana çıkıyor. Ekonomi olmadığı zaman başarılı olmamız mümkün değil. Ülkemizde birçok kulübün ekonomisi iyi olmadığı için bizim gibi küme düşüyorlar. Tarihte ve ligde isimleri siliniyor" dedi.

Yapılan kongre sonrasında Adıyamanspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle; "Növfel Bozdoğan, Abuzer Aslantürk, Ahmet Aydın, Necmi Baykan, M. Emin Taş, Abdurrahman Dimez, Mustafa Dicle, İbrahim Aslan, Zeynal Abidin Kıymaz, Celal Yaylagül, Levent Arzık, İbrahim Dicle, Hüseyin Bozdoğan, Abdülkadir Geylani Taş ve Hikmet Akbaş" - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Bozdoğan Dicle Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title