Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp idari menajeri Selçuk Günaydın, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp idari menajeri Selçuk Günaydın, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Selin Hotel'de sürdüren Yeni Malatyaspor'da kuvvet antrenmanları sona erdi. Sarı-kırmızılı takım geriye kalan 8 günlük süreçte ikinci yarıdaki oyun sistemine yönelik çalışmalar yapacak.

Devre arası kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, ilk yarının son karşılaşması olan Bayrampaşa maçında alınan mağlubiyetin futbolcuları derinden üzdüğünü belirterek, futbolcuların ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Günaydın, "İkinci yarının ilk maçında Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacağız. Bay haftası hariç 4 haftada iyi sonuçlar alarak, lider Balıkesirspor'u yakalamak istiyoruz. Bu anlamda da ligin ikinci yarısına oldukça iyi hazırlanıyoruz. Takımda iyi bir hava var. Futbolcularımız oldukça hırslı ve istekli, buda teknik heyetimizin yüzünü güldürüyor. Ligin ikinci yarısı bizim için farklı olacak" dedi.

Günaydın, kadrolarına Emre Hasan Balcı ile Mehmet Türkmehmet'i kattıklarını hatırlatarak, takımda eksik mevkileri iki kaliteli oyuncuyla doldurduklarını ifade etti.

Günaydın, Emre Hasan Balcı ve Mehmet Türkmehmet'in kadroyu daha da güçlendirdiğini belirterek, "Emre Hasan Balcı, tam aradığımız bir orta saha oyuncusu idi. Keçiörengücü maçında da gerek kalitesini gerekse de takımımıza ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Mehmet Türkmehmet de sol bekte ileriye çıkışları, savunmaya yardımı ve ortalarıyla teknik heyetimizden ve bizlerden tam not aldı. Sezon başında kaliteli bir kadro kurmuştuk. Bu iki oyuncunun da kadromuza dahil edilmesiyle daha da güçlendik. Bunun yanında ligin ilk yarısında istedikleri performansı sergileyemeyen futbolcularımız, kamp çalışmalarında kalitelerini göstermeye başladılar. Bizim için en büyük transfer bu futbolcularımızın kendi performanslarını yakalamaları oldu" diye konuştu.

Antalya kampının 18 Ocak'ta sona ereceğini kaydeden Günaydın, Bozüyükspor ve Tepecikspor ile birer hazırlık maçı oynayacaklarını da sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Türkmehmet Yeni Malatyaspor Emre Hasan Balcı Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title