Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Aydınspor 1923’ü 1-0 yenerek liderliği ele geçiren Yeni Malatyaspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Aydınspor 1923'ü 1-0 yenerek liderliği ele geçiren Yeni Malatyaspor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, oldukça önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Ligin boyu kısaldıkça maçların zorluk derecesinin arttığını kaydeden Uçar, "Aydınspor takımı bize karşı iyi bir oyun ortaya koydu. Tabii istediğimiz gibi oynayamasak da, zaman zaman iyi işler yaptık. Bu saatten sonra her maç zor. Takımımı tebrik ediyorum. Tabii rakiplerimiz kaybetmiş. Bunlar bizim dışımızda gelişen şeyler. Lider olduk. Liderlik zordur. Bizim bu zorluğun üstesinden gelmemiz lazım. Yine bizim gibi bu stresi yaşayan takımlar var. Örneğin Pendikspor. Tabii bu maçtan sonra oyuncularımla birebir görüşeceğim. En azından şampiyonluğu yaşamamış olan futbolcularımıza olayı anlatmamız lazım. O stresi hep birlikte yaşıyoruz. Ama biz bunun üstesinden gelecek bir takımız. Ben taraftarlarımızdan tıpkı bugün olduğu gibi bizi 90 dakika desteklemelerini istiyorum. Zaman zaman oyunun hakimiyetini kaybettik. Şampiyon kolay olunmuyor. Taraftar, basın, takım bir arada olursa her şey daha da kolaylaşır. Siz basın da bu hafta bize bu hafta boyunca çok iyi destek oldu. Bundan sonra da aynı desteği bekliyorum. Pendik maçından önce önümüzde Karagümrük maçı var. Kalkıp şimdiden Pendik maçının stresini yaşayacak değiliz. Karagümrük iyi bir takım. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız" dedi.

MURAT YOLDAŞ: "BU ANLAYIŞ BİZİ PLAY-OFF'A GÖTÜRÜR"

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise Yeni Malatyaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Murat Yoldaş, "Takımım iyi oynadı. Özellikle savunmada hata yapmadık. Golde bile hatamız yoktu. Bu kadar iyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Ancak biz bugün çok bir şey kaybetmedik. Bu oyun anlayışı bizi Play-off'a götürür. Yeni Malatyaspor'u galibiyetinden dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Aydınspor 1923 Murat Yoldaş Feyyaz Uçar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title