Haberler

"Böyle enayilik olmaz" dediği dolandırıcılık usulü kendi başına geldi

Güncelleme:

Zonguldak'ta bir maden işçisi, sosyal medyadaki bir ilandan römork satın aldı. Satıcıya parayı internet üzerinden göndermesine rağmen römorka ulaşamayan işçi, şikayetçi oldu. Savcılığa giden işçi, "Hep duyar gülerdim. 'Böyle enayilik olmaz' derdim. Başıma geldi" dedi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, maden işçisi Tamer Arslan(42), sosyal paylaşım sitesindeki ilandan görüp, alıcı olduğu ve sahibine 3 bin 200 lira gönderdiği römorku başka bir sitede de satılık görünce savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Dolandırıldığını söyleyen Tamer Arslan, "Ben hep duyardım gülerdim, böyle enayilik olmaz diye. Benim boşluğumu çok iyi değerlendirip, paramı aldı. Başkaları bu duruma düşmesin" dedi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda(TTK) maden işçisi olan Tamer Arslan, Çaycuma'daki evinin bahçesinde kullanmak için halk arasında patpat olarak bilinen tarım aracına römork almak istedi. Sosyal medyadaki ilanları inceleyen Arslan, 1 Kasım günü gördüğü, Sakarya'nın Hendek ilçesinden satılık römorkör için satıcı E.K. ile iletişime geçti. İkili 3 bin 200 liraya anlaştı. E.K, Arslan'a cep telefonu kamerasını açarak, römorku kamyona yüklediklerini gösterdi.

PARAYI GÖNDERDİ

Tamer Arslan da verilen hesap numarasına 3 bin 200 lira gönderdi. Römork gelmeyince Arslan, E.K'yi aradı ancak yanıt alamadı. Başka bir internet sitesinde aynı römorkun yine E.K. tarafından satışa sunulduğunu gören Arslan savcılığa gitti. E.K. ve arkadaşı T.Ö.D. hakkında suç duyurusunda bulunan Arslan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Böyle enayilik olmaz' dediği dolandırıcılık usulü kendi başına geldi

"HEP DUYAR GÜLERDİM, 'BÖYLE ENAYİLİK OLMAZ' DERDİM"

"Bundan 10 gün önce patpat kasası gördüm. Şahısla iletişime geçip, para konusunda anlaştık. Bana canlı yayın yaptı. Römorku yüklediğini, kamyonla bana ulaştıracaklarını söyledi. Ben kamyon göndermek istedim. Bana güvenemeyeceğini söyledi, ben ona güvendim. Parayı da gönderdim. Sonra telefon ettim. Beni oyaladı ardından da engelledi. Aynı ilanı başka bir sitede gördüm. Bu sitede bu kişiyi ifşa ettim. Sonra bana ulaştılar. Bana küfür ederek, tehdit ettiler. Ben iki şahıs olduğunu tespit ettim. İkisini de şikayet ettim. Bana satış yapan kişi çay ocağı sahibiymiş. Savcıya evrakı teslim ettim. Hep duyar gülerdim. 'Böyle enayilik olmaz' diye. Bana, 'Bunu satıp büyüğünü alacağım bununla geçiniyorum' dedi. Benim boşluğumu çok iyi değerlendirip, paramı aldı. Başkaları bu duruma düşmesin."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Çaycuma Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

vatandaş:

kınamayın kınadığınız başınıza gelecektir mutlaka hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım

22
1
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET.:

MEMLEKETİMİN ENAYİSİ BOL. DOLANDIR DOLANDIR BİTMİYOR.

15
7
yanıtYanıtla
KAPTAN:

GEÇMİŞ OLSUN

17
2
yanıtYanıtla
muşlu kadın:

seenn 3 mılyarrr. seeee 3 mılyar 750 mılyooonnn senn mılyar senn napti bu parayii heeee

6
11
yanıtYanıtla
Muşlu erkek:

Manyak karı sen ne içiyorsun???

yanıt11
yanıt3
TELESKOP:

Simdi kanunlar bu dolandiricinin cezasini kesecekmi?

13
2
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

SANMAM

yanıt9
yanıt0
doğrucu:

kesinlikle HAYIRRR!

yanıt0
yanıt0
BİRİKEDİMİ7:

1 bardak soğuk su iç gardaşım benim şifa olsun

11
2
yanıtYanıtla
Kenan Komutan3:

ucuz almışsın dayı hayırlı olsun.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title