Haberler

Sosyal medya kullanıcısı, Vildan Atasever'le nişanlısının önceden kanka olduğunu iddia etti

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay nişanlanan Vildan Atasever'in fotoğrafına, nişanlısının eski sevgilisi olduğunu iddia eden bir kişiden şaşırtan yorum geldi. Kullanıcı, Vildan ve nişanlısının önceden kanka olduklarını söyledi.

Bir dönemin aranılan oyuncularından olan Vildan Atasever, geçtiğimiz Nisan ayında evlilik yolunda ilk adımını atarak iş insanı sevgilisiyle nişanlandı.

"BENİM ESKİ SEVGİLİM"

Cumhurbaşkanlığı'nda verilen iftar yemeğine katılan Vildan Atasever ve nişanlısıyla olan fotoğrafının sosyal medya hesabından paylaştı. Atasever'in fotoğrafına nişanlısının eski sevgilisi olduğunu iddia eden bir kullanıcıdan şoke eden yorum geldi.

Kullanıcı, "Vildan'ın nişanlısının benim eski sevgilim olması. Bir de kankam diyordu lanet Erkan!" yorumunu yaptı.

Sosyal medya kullanıcısı Vildan Atsever'in nişanlısının eski sevgilisi olduğunu iddia etti

HACIOĞLU'YLA 2015 YILINDA BOŞANMIŞTI

2010 senesinden meslektaşıİsmail Hacıoğlu'yla evlenen Vildan Atasever, 2015 senesinde anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Sosyal medya kullanıcısı Vildan Atsever'in nişanlısının eski sevgilisi olduğunu iddia etti

"TUZLU KAHVEYİ İÇİRDİK"

Atasever nişanlandığını Instagram hesabından yüzüklerinin ve tuzlu kahvenin fotoğrafını paylaşarak, "Adettendir dediler, tuzlu kahveyi içirdik" notuyla duyurdu.

Sosyal medya kullanıcısı Vildan Atsever'in nişanlısının eski sevgilisi olduğunu iddia etti

Sosyal medya kullanıcısı Vildan Atsever'in nişanlısının eski sevgilisi olduğunu iddia etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vildan Atasever Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (18)

Jean Leon:

böylece kanka ayağı . . . ayağı olduğu tescillendi

11
0
yanıtYanıtla
CANAN:

Yaptırdığı estetiklerden dolayı yüzü çok ifadesiz ve kımıltısız.

7
2
yanıtYanıtla
GİLLER FAMİLYA:

KIMILTISIZ :)

yanıt3
yanıt1
M.Y:

Çok güzeldi pert olmuş, zalim yıllar . .

9
0
yanıtYanıtla
gereksizler ordusu:

Ne kadar büyük bir sır böyle aman Yarabbi

8
0
yanıtYanıtla
GÖNÜL APLA:

SEDANIN YOLUNDAN GİTME APLAM NÖRÜYON GII

4
3
yanıtYanıtla
Tebrikler:

Vildana yüzüncü evliliğinde plaket verilecek

4
2
yanıtYanıtla
Trajikomik:

fenerbahçeli soldadoya benziyor .

4
1
yanıtYanıtla
MR REAP:

BAŞKA SOLDADO MU VAR

yanıt1
yanıt0
portekiz dil kurumu:

solgado var benziyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title