Haberler

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Enes Batur'un Hayalini Gerçekleştirerek Uzaydan Atlayan İlk Türk Oldu

Güncelleme:

Çektiği eğlenceli videolarla geniş kitlelere ulaşan sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, Enes Batur'un hayalini gerçekleştirerek uzaydan atlayan ilk Türk oldu.

Çektiği videolarla kısa sürede tanınan ve YouTube'da 6,5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak bir ilke imza attı. Işıtmak, bugün dünyanın en yüksek yerinden atlayan Türk oldu.Işıtmak'ın bu atlayışı ise Enes Batur'un yeni filminden esinlendiği iddia edildi.

UZAYDAN ATLADI

Her videosu ve fotoğrafı binlerce kişi tarafından beğenilen ve zorlu görevleri yerine getirerek videolar çeken Işıtmak, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Yarın bu saatlerde Dünya'da en yüksekten atlayan Türk olacağım, şans dileyin." demişti. Fenomen, dediğini yaparak dünyanın en yüksek yerinden atladı.

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Uzaydan Atlayan İlk Türk Oldu

"DAHA YAPACAK ÇOK ŞEY VAR"

Atladıktan kısa bir süre sonra Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yapan Işıtmak, "Atladım, hayattayım, başardım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 'Kesin öleceksin' diyenler olmuş, öyle kolay ölmüyorum, daha yapacağım çok şey var." dedi.

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Uzaydan Atlayan İlk Türk Oldu

"ENES BATUR'UN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

YouTuber Enes Batur, Gerçek Kahraman filminde uzaydan atlayarak rekor kırdığı bir sahne bulunuyor. Orkun Işıtmak'ın rakibi Enes Batur'un yeni filminin fragmanının ardından uzaydan atladığını görenler 'Orkun, Enes'in hayalini gerçekleştirdi' yorumunu yaptı.

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Uzaydan Atlayan İlk Türk Oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Orkun Işıtmak Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

Fikir Adamı:

Vatana Millete faydanız olsun, atladında noldu domates soğan fiyatımı düştü

28
5
yanıtYanıtla
hulk:

herkes kendi alanında başaraılı olmaya çalışıyor. keşke bizim profösörlerde kendi alanlarında üretip memlekete faydalı olsalardı

yanıt6
yanıt0
FİKİR ADAMI:

Aynen öyle HULK ama ilgili arkadaşın yaptığının sadece kendine faydası olur millete olmaz dolayısıyla bir şeyler üretmek gerekki insanlığa faydası olsun. . .

yanıt4
yanıt0
ABDURRAHMAN ÖZSOY:

Gezide polislere ölüm diye bağırıp ana avrat küfreden dallama 6. 5 milyon takipçiyle paraya para demiyor koynumuzdaki yılanları beslemekten yorulmadık. Bize herşey müstehak.

19
12
yanıtYanıtla
Uzman:

Ülkemiz baştan sona mal kaynıyor. Gelde kaçma yurt dışına.

24
2
yanıtYanıtla
Destina:

O mallardan biri de sensin

yanıt6
yanıt10
/////////:

İKİ SALAK SİZLER OLMASANIZDA OLURDU ASLINDA BU ÜLKEDE

24
0
yanıtYanıtla
CELLADIMIZA AŞIĞIZ.ÜLKE SORUNUMUZ.:

KEŞKE DÜNYAYA DÜŞMESEYDİ . . POLİSE KÜFÜR EDEN ÖLDÜRÜN DİYE KALABALIKLARI PROVAKE EDEN ÜNLÜ OLDUĞU YOU TUBE DE DE BU VİDEOLARININDA MEVCUT OLDUĞU BUNA RAĞMEN HALA TAKİPÇİLERİNİN BOL OLDUĞU BİR ŞAHIS . TABİKİ ÖDÜLÜNÜ DE ALDI ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜ BİZİM İNSANIMIZ DA ALKIŞLADI. ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SORUNU SEVEN DEĞİL . . . . . . YARANIYOR.

21
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

onyedi yılda yetiştirilen bu gençlik sizin eseriniz ey akapeliler.onlarla ne kadar övğnseniz azdır.

13
10
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Aynen katılıyorum dürbünlü.

yanıt2
yanıt7
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title