Haberler

Songül Karlı: Sonları Flash Tv Olacak

Güncelleme:

Program yaptığı kanalla anlaşması sonlandırılan Karlı ve Uğur Arslan'la 'Evleneceksen Gel' adlı evlilik programını sunmaya başlayacak Seda Sayan arasındaki kavga alevlendi.

Seda Sayan ile Songül Karlı arasındaki söz düellosu alevlendi; Karlı eski rakibi Esra Erol'u da tartışmaya dahil etti

"SONLARI FLASH TV OLACAK"

Songül Karlı, birlikte program sunacak olan Seda Sayan'a ve eski partneri Uğur Arslan'a meydan okudu. Karlı, kendisi için "Haddini bilir" diyen Sayan'a, "Haddimi ondan mı öğreneceğim?" sözleriyle karşılık verdi. Hızını alamayan Karlı, Sayan'ı "Program tutar mı tutmaz mı onu bilmem. Tutsa da bu onun başarısı değil, benim ekibimin başarısı olur. Seda'nın iki yıldır başarılı tarafı mı var? Kaçıncı çırpınışı bu... En son Esra Erol'la Flash TV'ye dönecek. Esra'yla çok iyi dostlardı, şimdi aynı saatte karşı karşıya gelecekler" dedi.

"BENİMLE GEÇİNEMEYEN SEDAYLA NASIL GEÇİNSİN"

Eski partneri Uğur Arslan'a kırgın olmadığını ama yüz yüze gelmek istemediğini de söyleyen Songül Karlı, "Uğur yedi yıl boyunca 'Su Gibi'yi 'Sevmiyorum, ayrılacağım, istemiyorum' diyerek yapmak istemedi. Benimle geçinemeyen Seda'yla nasıl geçinsin?" şeklinde konuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Songül Karlı Uğur Arslan Seda Sayan Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

emine celikMobil-ANDROID:

aslinda sen eriyorsun kiskancliktan nereye catacagini sasirmissin.Otur turkunu soyle su gibide iyice simarmistin

28
4
yanıtYanıtla
KadirmobilWeb@haberler.com:

Yaptirdigi estetikler bosa gitti

29
2
yanıtYanıtla
ROJDA:

orasını burasını açıp gündeme gelen kadından ne bekleyeceksin itici kadın

14
16
yanıtYanıtla
yorumcu:

songül karlıya yakışan hareket bunlar kadında görgü yok ne yapsın zavallı böyle gündeme geliyor

16
13
yanıtYanıtla
Serdar:

bu programi yapanlar sunanlar lanetlenmis kisiler kesin. . . para icin boyle program yapan cidden Allah in belasi lanet kisilerdir

20
3
yanıtYanıtla
yolcumobilWeb@haberler.com:

Az para kazandılar ya ac kalacaklar yazık vah vah

23
0
yanıtYanıtla
hilallMobil-ANDROID:

ne çirkin konuşmalar bunlar songül bende seni birşey sanirdim ugurun söylediklerini açığa vurmak anca sana yakisir prim yap bakalim

14
6
yanıtYanıtla
Aygun IsmayilovamobilWeb@haberler.com:

ne meraklilar insanlari evlendirmeye siz gidin kendi ailenize sahib cikin

19
0
yanıtYanıtla
Canadiyen.mobilWeb@haberler.com:

Sedayla. Uguru. Yan. Yana. Dusunmek. Sacma. Sedanin. Son. Yaptigi. Programi. Sifirdi. Biz. Hic. Izlemedik. Artik. Cenclere. Birakmali. Devamli. Ekranda. Olmasi. Sogutuyor. Artik. Cekilmeleri. Gerek. Yada. Kendini. Dinlendimeli. Diyorum.

13
5
yanıtYanıtla
hatice yılmaz:

televizyonda gördüm tanıyamadım nasıl zayıflamış kadında yüz kalmamaş çökmüş kıskançlığından çırpınıyor ona buna laf atıyor gündeme gelmek için

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title