Haberler

Son Dakika! Oy sayımı devam ederken kameraların karşısına geçen Trump: Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım

Güncelleme:

Son dakika! ABD'nin mevcut başkanı Donald Trump seçimlerin sonuçlanmasına saatler kala canlı yayında açıklamalarda bulundu. Trump, "Ohio'yu da Teksas'ı da oy farkı ile kazandık. Ancak bunu dahil etmiyorlar sayıma. Bizi yakalamalarına imkan yok. Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım" dedi.

Amerika başkanı seçimleri için heyecanlı geri sayım sona erdi. Eyaletlerin bir kısmında oy sayma işlemleri büyük ölçüde tamamlandı. Kesin sonuçlar henüz açıklanmazken ABD Başkanı Donald Trump, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Trump'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Birçok insan oy gasp etmeye çalışıyor ama buna izin vermeyeceğiz. Eşime ve ekibime teşekkür ediyorum. Bize destek olan herkese teşekkürler.

"KUTLAMAYA BAŞLAMAK İÇİN HAZIRDIK"

Tam da büyük kutlama için hazırlanıyorduk. Tam da bu anda bütün sonuçlar durduruldu. Kutlamaya başlamak için hazırdık.

"FLORİDA'DA BÜYÜK BİR FARKLA KAZANDIK"

Seçime rekor sayıda katılım oldu vatandaşlarımızdan. Hiç beklenmemesine rağmen Florida'da büyük bir farkla kazandık.

"OHİO'YU DA TEKSAS'I DA FARKLI KAZANDIK"

Ohio'yu da Teksas'ı da oy farkı ile kazandık. Ancak bunu dahil etmiyorlar sayıma. Bizi yakalamaları imkansız.

"PENSİLVANYA'DA ÖNDEYİZ"

En önemlisi de Pensilvanya'da öndeyiz, arada muazzam bir fark var. 690 bin oy önde götürüyoruz orada. Yakınından bile geçemezler.

"TEKSAS VALİSİ KAZANDIĞIMI SÖYLEDİ"

Sandıkların %65 i açıldı. Teksas valisiyle görüştüm beni tebrik etti, kazandığımı söyledi. Tam hesaplamaları bitirmeseler de kazandığımızı biliyoruz. Orayı da dahil etmiyorlar ama ettiklerinde her şey ortada olacak.

"AMERİKAN HALKINA YAPILAN İHANETTİR"

Kazanamayacaklarını biliyordu hadi dediler ki mahkemeye gidelim. Bir anda her şey durduruldu. Bu Amerikan halkına yapılan bir ihanettir. Ama biz bu seçimi kazandık. O yüzden şimdi hedefimiz seçimin bu ülkeni iyiliği için hukukun düzgünce ilerlemesini istiyoruz.

"BİZ BU SEÇİMİ KAZANDIK"

Açıkça söylemek gerekirse biz bu seçimi kazandık. Şimdi hedefimiz ulusun lehine bu işi sürdürmek. Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım"

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Teksas Ohio Dünya Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (28)

ALİ:

ALLAH TRAMP KARDEŞİMİZİN YANINDA OLSUN ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

6
10
yanıtYanıtla
By misto:

Derki Ayeti CeliLe: Ancak iman edenler kardeştir.. Sen hangi dine mensuptun

yanıt2
yanıt4
by misto:

İman edenler kardeşte ortadogu ve araplar seni niye kardeştyen görmüyor ona bi bak Türkiye arapların değil avrupanın kardeşidir sizin yüzünizden ortada helak olduk

yanıt1
yanıt0
İzmir li:

Kıblesi belli değil onun

yanıt0
yanıt0
mardinli:

BİDEN için canımızı veririz, sen boş konuşup psikolojik savaş içerisindesin. senden bıktık, BİDEN gelecek yoksulluk bitecek.

5
10
yanıtYanıtla
Alper:

Bu senaryo bir yerden tanıdık geldi mi?

9
0
yanıtYanıtla
Hımm:

Ulann trump nerden ögrendin bu taktikleri? ahahahahah Boşuna dostum demiyormuş trump birilene adam nasıl çamura yatılır onu ögreniyormuş!

6
3
yanıtYanıtla
Galip:

Türkiyenin milliyetçi muhafazakar insanları neden Trump u destekliyor. Adamın bize ettiği hakaretler yazdıkları ortada. Kudusu başkent yaptı israile daha be yapsın. Nedir bu trump sevginiz ett milliyetçi muhafazakarlar

7
1
yanıtYanıtla
BİDEN:

Kudüs''le kalsa iyi. Yakın tarihlerde israil''in asıl Mekke ve Medine''de gözü olduğunu herkes anlayacak. Maalesef buna türkiye harici kimse ses çıkaramayacak. Şimdiden hepsi Türk düşmanı oldu bile. Çok uçuk bir düşünce gibi görülsede Ortadoğu stratejistleri (yabancı) bunu birçok makalede yazdı. En son Hüsnü Mahalli (aslen suriyeli) bir iki köse yazısında yazdıAllah sonumuzu hayır etsin. .

yanıt1
yanıt0
Galip:

Biz zaten suriyeyi büyük israil için abd ile bir olup yıktık. Biz neyi yaptık abd ve israilin istemediği. Biden muhalefetin yanında imiş gibi gösterdiler bize herkezde inandı. Suriyeyi nasıl yikdilar bize kakaladılar llokadar insanı bu bile yeter anlayana. Esaddan kaçmadı insanlar örgütlerden kaçtı suriyede. Bizim anlamadığımız şu suriyenin lideri eset dir. Hüsnü mahalliye görede esaddir. Artık bu suriyeliler daha dönemez oralar artık suriye değil. Bizimde desteğimiz var malesef yıkılışına suriyenin.

yanıt4
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title