Haberler

Son dakika haber | Tokat'ta ki otobüs kazasında yaralananlar yaşadıkları korku dolu anları anlattı

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: - Tokat'ta ki otobüs kazasında yaralananlar yaşadıkları korku dolu anları anlattı Tokat'ın Erbaa ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeni ile yolcu otobüsü devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

- Tokat'ta ki otobüs kazasında yaralananlar yaşadıkları korku dolu anları anlattı

TOKAT - Tokat'ın Erbaa ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeni ile yolcu otobüsü devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Tokat'ın Erbaa ilçesi D-100 karayolu Çalkaya köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Erzurum'a giden İsmail.B. idaresindeki 25 ER 280 plakalı yolcu otobüsü karlı yolda sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yoldan geçenlerin yardımı ile otobüsten çıkarılan vatandaşlar kar yağışı ve soğuk hava nedeni ile zor anlar yaşadı. Hafif yaralı olan bazı yolcular kurtarma ekiplerinin araçlarına alındı. Yaralılar yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Kazada otobüsün altında kalarak hayatını Bahtişin Sibirli cenazesi Erbaa Belediyesi ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralı 38 kişi ise Tokat'ın Erbaa ilçesi ile Amasya'nın Taşova ilçesindeki hastanelere sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tokat 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title