Haberler

Son Dakika: Tedbirler işe yaradı, vaka ve ölüm sayıları düşüşe geçti: 19 Aralık günü koronadan 241 kişi vefat etti, 22 bin 195 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Korona salgınını önlemek için alınan tedbirler işe yaradı, vaka ve ölüm sayıları düşüşe geçti. 19 Aralık'ta açıklanan 24 saatlik verilere göre, 4 bin 2'si semptomatik olmak üzere toplam 22 bin 195 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 6 gün sonra düşüşe geçerek 241 olarak açıklandı. Böylece toplam vefat sayısı 17 bin 851'e yükseldi.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 19 Aralık'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 4 bin 2'si semptomatik olmak üzere toplam 22 bin 195 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 241 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17 bin 851'e toplam vaka sayısı ise 2 milyon 4 bin 285'e yükseldi.

Son Dakika: Tedbirler işe yaradı, vaka ve ölüm sayıları düşüşe geçti: Bugün 22 bin 195 yeni hasta tespit edildi, 241 kişi vefat etti

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI YENİ VAKA SAYISINI GEÇTİ

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, günlük iyileşen hasta sayısı bir kez daha yeni vaka sayısını geçti. Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 25 bin 516 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 1 milyon 779 bin 68'e yükseldi. Toplam test sayısı 22 milyon 280 bin 635'e, ağır hasta sayısı ise 5501'e yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 2,9 oldu.

"TEDBİRLER VE KISITLAMALARIN ETKİSİNİ GÖRÜYORUZ"

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün tespit edilen 4.002 yeni hastamız var. Ağır hasta ve aktif vaka sayımız düşmeye devam ediyor. Tedbir ve kısıtlamaların etkisini görüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha belirgin neticeler almayı bekliyoruz. Salgınla ancak birlikte mücadele edilebilir" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Tedbirler işe yaradı, vaka ve ölüm sayıları düşüşe geçti: Bugün 22 bin 195 yeni hasta tespit edildi, 241 kişi vefat etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Aralık Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (10)

hasan:

her hafta sonu aynı hikaye hafta içi gene yükseliyor

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Düşen bir şey yok. !

0
0
yanıtYanıtla
adem:

Koca hoca Adam gibi adam.

0
0
yanıtYanıtla
MURAT:

Azda olsa etkili olacağını biliyorduk zaten mesele bu zamana kadar neden bırakıldı ve daha etkili olacaksa daha sıkı tedbirler neden getirilmiyor

0
0
yanıtYanıtla
yaparsa pakmaya yapar:

SSayılarla en başından beri oynuyorsunuz neyaptınız belli değil yemezler

0
0
yanıtYanıtla
BRAVO:

baya düşmüş. turizm canlansın diye bi süre sonra iyice düşer.

0
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Allahaşkına 241 vefatın neresi az. Daha 11 inde gelecek aşının esamesi bile yok .

0
0
yanıtYanıtla
daktır:

başta yapıcağınızı sonradan (şimdi) yaparsanız böyle olur

0
0
yanıtYanıtla
Abel:

Düşme falan yok kardeşler, insanlar artık hastalığı ağırlaşmayınca hastaneye gitmiyor. Eskisinden daha fazla dikkat etmek gerekiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Kötü haber vermek istemezdim ama, önümüzdeki günlerde, aktif hasta sayısı yeniden yükselişe geçebilir. Vaka sayısı azalıyor, ancak iyileşen hasta sayısı da hızla azalıyor. Her iki sayı da azalırken, aktif hastaların sayısı artabilir mi. ? Maalesef evet. ! O ''tedbirler işe yarıyor'' lafı da badem olabilir. Konuşanlar dikkatli olsunlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title