Haberler

Şişli'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda Iraklı Zeynel Abidin isimli genç metro raylarına atlayarak intihar etti. Irak gencin intihar anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda Iraklı Zeynel Abidin A. isimli gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği anlara ait güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Olay, Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda geçen Perşembe günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, metro istasyonuna gelen 26 yaşındaki Iraklı Zeynel Abidin A., metronun istasyona giriş yaptığı sırada raylara atladı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İntihar eden genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Iraklı gencin intihar anına ilişkin güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

İNTİHAR ANINA AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Iraklı Zeynep Abidin A.'nın istasyonuna gelerek metro geldiği sırada kendisini raylara attığı görülüyor. Metronun önüne bir kişinin atladığını gören vatandaşların yaşadığı panik anları da kameraya yansıyor.

Şişli'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktıİntihar eden Iraklı Zeynel Abidin A.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeynel Abidin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

atarlı alevi:

nerde ucuz ülkenin iti kopuğu hırsızı tecavüzcüsü var bu ülkede. . git kendi ülken de intihar etsene. .

10
33
yanıtYanıtla
Alamancı:

Çünkü Türkiye kadar merhametli ülke yok. Avrupadaki ırkçılığı gördük. Çelme takanlar, çocukları kaçıranlar (Avrupa da binlerce çocuk mülteci kayıp) botu batıranlar, paralarına yüzükleri ne el koyanlar (isviçre danimarka) neler neler. Zamanında irlandaya yunanistana hutvatistana vs erzak gönderdi bu ülke

yanıt1
yanıt0
Gül:

Pek çok gelişmiş ülkede metrolar korunaklı camlarla kapatılıyor bu çok zor bir şey değil intihar değil çocukların düşmesi yaşlıların ayağının kayması gibi durumlarda olabilir.

11
8
yanıtYanıtla
nerde:

pe çok dediğin kaç ilkede hangi ülkelere gittin cahil cahil konuşma bu gibi intiharlar en çok diğer ülkelede oluyor hiç mi haber okumuyorsunuz. .

yanıt9
yanıt2
Ülke:

Kaç ülke gezdin de gördün?

yanıt1
yanıt0
Almancı:

İyi ki Türkiye''de yaşamıyız Almanya da kazanıp memleketten ev alıp kiraya veriyiz yuro arttıkça yeni evler alıyoruz oh çok güzel

4
13
yanıtYanıtla
sahtesin:

milleti gurbetçilere karşı kışkırtma

yanıt10
yanıt4
Eleman:

Bu provokasyon niye? Hangi sebeple gerek gordun bunu yazmaya? Hic mi utanmadin? Ulkende kit kanaat gecinen vatandaslar varken senin bu yaptigin yakismadi. Ustelik almanci da degilsin cunku ı ve ç gibi harfler kullanmissin yuro degil euro, kendine gel. Bir toplumu veya hukumeti elestirmek istiyorsan, acikca yap, gizli sakli gondermelerle degil

yanıt1
yanıt0
ABG:

HABERDE NE YAZIYOR SENİN YORUMUNA BAK. . . . İLK ÖNCE TÜRKÇEYİ ÖĞREN ''''YAŞAMIYIZ, VERİYİZ'''', , SEN ZATEN TÜRKİYEDE GÜZEL VATANIMDA YAŞAMA, GEREK YOK.

yanıt5
yanıt3
Gurbetçi:

Ben 2500 avro alıyom 1500 kiraya 500 yemek yol vs. 500 avro kalıyor o da başka şeylere gidiyor 200 avro şke biriktirip mi ev alıyon dayı. Haa dükkan varsa tammm

yanıt3
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title