Haberler

Son Dakika: Şanlıurfa'da korkunç olay! Minibüste 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

Son dakika: Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bir minibüsün içerisinde 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, ölenlerin ısınmak için yaktıkları kömür ateşinden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

Bozova'nın Atatürk Baraj Gölet'i yakınındaki Buğdayhöyük Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir minibüsün içerisinde 3 kişinin hareketsiz şekilde durduğunu görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

KOVADA ATEŞ YAKMIŞLAR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisinde bulunan Kamuran İzol (12), Mustafa Kılıç (47) ile Hayriye Albers'in (50) yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 3 kişinin araç içerisinde kovada yaktıkları kömür ateşinden sızan gazdan zehirlendiklerini belirledi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın ardından bölgeye gelen ölen kişilerin yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinde güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından 3 kişinin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son Dakika: Şanlıurfa'da korkunç olay! Minibüste 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

Son Dakika: Şanlıurfa'da korkunç olay! Minibüste 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mustafa Kemal Atatürk Jandarma Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (11)

Ant:

Üç ayrı soyad ,ilginc

33
20
yanıtYanıtla
Ahmet:

Nasıl bir insansın sen? Önce ölen insanlara üzül üzülebileceksen, yok eğer o vasfını kaybettiysen suss!! Neyin ne olduğunu bilmeden bu ne fesatlıktır bu ne ahlaksızlıktır.

yanıt29
yanıt14
İsimsiz:

Bu nasıl bir yorum şeklidir yaaa olayın içini dışını bilmeden yorumluyorsunuz ahlak gösterisi yapmadan önce kendi ahlağınızı takının olayın içini dışını bilmeden yargılayıp yorumluyorsunuz

yanıt1
yanıt0
huri:

soğuk fakire azaptır derler :(

13
4
yanıtYanıtla
Kemalist:

Eğitim önemli.

7
6
yanıtYanıtla
PİRİNÇÇİ:

Yakalayın ve idam verin.

0
10
yanıtYanıtla
Kağan:

kimi yakalasınlar kömürleri mi?

yanıt0
yanıt0
aynn:

ailen yıl sonu senin için ''''MAL'''' Beyanında bulundumu kii. . .

yanıt2
yanıt0
atcan:

üç kişinin de soy isimleri farklı olması çok ilginç

7
2
yanıtYanıtla
Tt:

Ecel mı intihar mı?

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title