Haberler

Son dakika! O depremzede kadın: Cumhurbaşkanımı dört gözle bekliyorum

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'daki toplu açılış töreninde, Pütürge ilçesinde yapımı tamamlanan deprem konutlarının tesliminde, evini ziyaret edeceğini söylediği depremzede Beyaz Akgül, "Cumhurbaşkanımı dört gözle bekliyorum.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'daki toplu açılış töreninde, Pütürge ilçesinde yapımı tamamlanan deprem konutlarının tesliminde, evini ziyaret edeceğini söylediği depremzede Beyaz Akgül, "Cumhurbaşkanımı dört gözle bekliyorum. Kendisini yeni evimde ağırlamak istiyorum" dedi.

Elazığ Sivrice ilçesinde 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde Malatya'nın Pütürge ilçesinde evleri yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler için TOKİ tarafından yapılan 208 konutunun anahtar teslimi yapıldı. 25 Ekim'de Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törende depremzedelerden Beyaz Akgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür edip, "Seni burada görmek isterim. Yine gel başkanım. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Yağmurda, çamurda bırakmadın, bize sahip çıktın. Kaymakam, belediye başkanına da bize sahip çıktığı için teşekkür ederim. Ama ben seni burada görmek istiyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Akgül'e, "Sen şimdi kahveyi mi iyi yapıyorsun, çayı mı iyi yapıyorsun, yemeği mi iyi yapıyorsun?" diye sordu. Beyaz Akgül, Erdoğan'ın bu sorusuna, 'Başkanım sen gel, ne istersen onu yaparım. Kurban olurum sana. Yemeğimiz çok, sen gel" dedi.  Beyaz Akgül'ün cevabı ile gülümseyen Erdoğan, Malatya Valisi Aydın Baruş'a dönerek, "İnşallah bir başka Malatya'ya gelişimizde Pütürge'yi plana alalım" karşılığını verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı İnanç Kara Ölmeztoprak, Beyaz Akgül'ü evinde ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim ve fincan takımı hediye etti.

BEYAZ AKGÜL'DEN, ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Beyaz Akgül, "Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasındayım. O darbe zamanı hemen Kur-an'ı Kerim'e sarıldım. Cumhurbaşkanımız ile güzel bir konuşma gerçekleştirdik. Yanımda görmek istiyorum Cumhurbaşkanımızı, seve seve istiyorum. Onu çok seviyorum. Rahmetlik Turgut Özal öldüğü zaman onun sevgisi içimizde kaldı, sonrasında Erdoğan başa geldi ve onun yerine koyduk. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömür versin. Biz onu çok seviyoruz. Bize sahip çıktığı için kendisine teşekkür ederiz. Bize böyle ev verdiği için, bizi aç bırakmadığı, susuz bırakmadığı için teşekkür ederiz. Cumhurbaşkanıma yemek yapıp, vereceğim. Onun gelmesiyle de 2 tane kurban keseceğim. Cumhurbaşkanımızın 4 gözle evime gelmesini bekliyorum" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Pütürge Malatya Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title