Haberler

Makas atan otomobil ağaca çarparak ortadan ikiye ayrıldı: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Antalya'nınMuratpaşa ilçesi Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Konyaaltı istikametine giden ve iddiaya göre diğer araçlara makas atan otomobil kontrolden çıktı. O sırada seyir halinde olan araçların yanından geçen otomobil, yol kenarında bulunan ağaca çarparak ortadan ikiye bölündü.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Kazanın etkisiyle aracın arka kısmı çarptığı ağacın yanında kalırken ön kısmı ise 10 metre sürüklendi. Araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi ise yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yola savrulan 2 kişiye müdahale etti. Araç yanında bulunan kişi müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralın diğer kişi ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü

"ÇOK SÜRATLİ VE MAKAS ATARAK GİDİYORDU"

Kaza yapan aracın seyir halindeki araçlara makas atarak ilerlediğini iddia eden Faruk Karaduman, "Ben sol şeritte gidiyordum. Makas attığını gördüm. Sağ şeride kaçayım dedim. Sağa geçerken az daha bana da vuruyordu. Önümdeki birkaç arabaya daha makas attı. Alt geçitten çıktığımda kazayı gördüm. Durdum hemen ambulansı aradım. Çevredekiler de geldi, birinin kalbinin atmadığını söylediler. Hızı 200 kilometreyi yakındı. Çok aşırı hızla, makas atarak gidiyordu" dedi.

GÖRÜNTÜ ALMAYA ÇALIŞAN KİŞİLERE MASKE TAKMAMA CEZASI

Kazayı görüp yol kenarına araçlarını park edip duran kişiler ise olay yerinde görev yapan polislere zor anlar yaşattı. Cep telefonu ile kazayı görüntüleyen kişileri polis ekipleri uzaklaştırırken, tüm uyarılara rağmen uzaklaşmayan bir kişiye ise polis, 'Yoruldum artık. Hadi kardeşim uzaklaşın' diyerek tepki gösterdi. Olay yerine çekilen şeridin önüne gelerek görüntü almaya çalışan iki kişiye ise maske takmadıkları gerekçesiyle 900'er lira idari para cezası uygulandı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İkiye bölünerek paramparça olan araç ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

REYİZ:

TÜM MAKAS ATANLARIN SONU DUVAR OLSUN İNŞALLAH. . . AĞACA DA YAZIK OLMUŞ !!!

17
3
yanıtYanıtla
AKREP:

YAPTIĞI TABİKİ DE DOĞRU DEĞİL AMA UMARIM Kİ SENİN ÇOCUĞUN KURALLARA UYGUN KULLANIR MAKAS ATARKEN ÖLMEZ DE BEDDUAN SANA DÖNMEZ

yanıt1
yanıt2
hadi:

sayın akrep. kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. kendin yapıyorsun diye yanlış doğru olmaz. insanlara zararı olan hata , kul hakkıdır. kul hakkının hesabı hem Allaha verilir, hem kullara. reyizin serzenişi haklıdır. akrep sen de yürü

yanıt1
yanıt0
adaletsizadalet:

Makas atan, aşırı hız yapan, kuralsızca şerit değiştiren biri gördüğümde hep derim ki. Allah''ından bul.

17
2
yanıtYanıtla
Neden:

Hiç üzülmedim. Başkasının hayatını tehlikeye atıyor insan artıkları. Bu tiplerin hepsinin Allah belasını versin. Artistlik yapacağız diye kaç kişinin hayatını söndürdüler.

16
0
yanıtYanıtla
Turk:

Ağaca üzüldüm ya

13
1
yanıtYanıtla
cevat:

darısı diğer makas atanların başına

13
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

AMİNNNN KARDEŞİM. . .

yanıt6
yanıt0
wow:

geçmiş olsun diliyorum öncelikle neymiş demekki sadece kuş serisi ikiye bölünmüyormus bunuda bu arkadas sayesinde ögrenmiş olduk

8
4
yanıtYanıtla
ADI LAZIM DEĞİL:

FİAT DEĞİLMİ BU DA NE FARKI VAR . . . ?

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title