Haberler

Mahalle meydanında koronavirüse rağmen dansözlü düğün!

Güncelleme:

Yalova'da koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı mahalle meydanındaki dansözlü düğünde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadı.

Yalova'da, mahalle meydanında yapılan ve dansöz oynatılan düğünde, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayıldı.

Armutlu ilçesine bağlı kırsal Kapaklı Mahallesi meydanında, cumartesi günü yapılan düğünde, koronavirüs tedbirleri unutuldu. Dansöz de oynatılan düğünde, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Onlarca kişinin el ele tutuşup, dansözün etrafında toplanarak, oynadığı anlara ait görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca tepki topladı. Görüntülerini izleyenler, tedbirlere uymayanlara tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yalova 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu dansözlü düğünlerde moda oldu ahlaksız deyyuzlar sürüsü

18
3
yanıtYanıtla
toplum muhendisi:

onlar düğün için bir araya gelmişler cami açılışı için bir araya gelince virus uğramıyor !

4
6
yanıtYanıtla
Baturhan SOLHAN:

Bu memlekette virüs bitmez kardeşim. Onca sağlıkçı boşuna uğraşıyor. Anne babasından evladından ayrı bu mücedeleyi yürüten sağlık çalışanlarının emeğine yazık.

10
0
yanıtYanıtla
Banderas:

Dansözlük kadını aşağılayan bir meslek. Kadın hakları dernekleri bunları niçin engellemez.

7
2
yanıtYanıtla
alayı lezzoda ondan:

hatta bundan keyif alacak kadar kafaları güzel

yanıt1
yanıt0
Hasan huseyin:

LAN BUNLARA DANSOZ KIYAFETI GIYDIRIP SOKAKTA OYNATACAKSIN JANDARMA ESLIGINDE

8
0
yanıtYanıtla
xyz:

denetim yapmak bu kadar zor mu , denetim yok, cezai işlem yok, hiç bir yaptırım yok, millete yapma etme demekle milletin söz dinlemediği ortada. düğünü basıp sorumluları göz altına al , ağır para cezaları ver, ama oy kaygısıyla o da yapılmıyor. Bütün dünyada bitse bile bizde bu kafayla korona falan bitmez. Kurallara uyanlara yazık.

5
0
yanıtYanıtla
Adem:

Millet niye uyusunki ??? Sizene lan milet ne yaptigini !!!

1
1
yanıtYanıtla
Ekrem:

eğlence canavarı olmuş millet. Neyi haketmişsinizde dansöz oynattırıyorsunuz.

2
0
yanıtYanıtla
internet filozofu:

bu millet adam olmaz bırakın ölsünler acımayın müptezellere virüs kapıncada devlet bize bakmıyor deyip ciyak ciyak bagırırlar hepsi sorumsuz bencil egoist cahil bunların bilerek yapıyorlar sadece kendileri nalları diksede kurtulsak bu oksijen israflarından

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title