Haberler

Son Dakika! İstanbul'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı: 3 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Kartal'da miras konusunda anlaşmazlık yaşayan aile üyeleri arasında avukatlık bürosunda çıkan tartışmada Yalova'da muhtarlık yapan Ahmet Salih Belginer aile üyelerine ateş etti. 3 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı olayda, şüpheli Yalova'da jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kartal Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak üzerinde bulunan avukatlık bürosunda meydana gelen olayda; aralarında miras konusunda anlaşmazlık bulunan aile üyeleri avukatlık bürosunda buluştu. Burada çıkan tartışmanın ardından bir süre sonra Yalova 50. Yıl Mahallesi muhtarı Ahmet Salih Belginer, dayı çocuklarına ateş etti.

3 KİŞİ ÖLDÜ, AVUKAT KAÇARAK KURTULDU

Olayda Haluk Onat, Kebire Esra Ay ve Ayşe Ece Ay hayatını kaybederken Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ağır yaralandı. Bürodaki avukat Mehmet Şanverdi ise kaçarak yara almaktan kurtuldu. Şüpheli olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

SALDIRGAN YALOVA'DA YAKALANDI

Ekipler, sokakta bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Kartal Asayiş Büro ekipleri kaçan şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit ederek Jandarma ekiplerine bilgi verdi. Şüpheli Ahmet Salih Belginer bir süre sonra Yalova'da Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cenazeler ise alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"6-7 EL SİLAH SESİ DUYDUM"

Görgü tanığı Emre Demir "Komşumuz olan iki yan binadaki avukatlık ofisine silahlı bir saldırı olmuş. Altı yedi el silah sesi duydum. Kendim ofisimden çıkıp baktığımda elimde silah olan karşı tarafa doğru koşan bir şahıs gördük. Daha sonra olaya polisler müdahil oldu. Ambulanslar geldi. Beş ve altı kişi yaralıydı. Onları hastaneye götürdüler efendim. Bu şekilde bir olaya şahitlik, bir tanıklık etmiş oldukları. Kendi aralarında husumet varmış. Herhalde bunlar ara buluculuk sistemiyle, ofisinde onların aralarını yapmak için avukatlar çağırmışlar. O olayda bir tartışma çıkıyor, tartışmanın akabinde de silahlı saldırı gerçekleşiyor." dedi.

"KORKTUK NE OLDUĞUNA ANLAM VEREMEDİK"

Olayın yaşandığı binanın karşısında çalışan avukat Ozan Mert Aytaş, "Olay olduğu esnada büromda müvekkilimle telefon görüşmesi yaparken 6-7 el arka arkaya silah sesi duydum. Daha sonra hızlıca 3 tane ambulansın geldiğini ve insanların yaralı şekilde dışarı çıkarıldığına tanıklık ettim. Sonra kolluk kuvvetleri olay yerine hızlıca intikal etti. Gerekli işlemleri yaptılar. Böyle bir şey hukuk bürosunda yaşansın istemezdik. Sonuçta biz mesleğimizi icra ediyoruz, nasıl yaparsak yapalım. Böyle bir şeyin içinde kalmak ve böyle büyümesi doğru olmadı. Önce 3-4 el silah sesi sonra da silah sesi duyduk. Korktuk, ne olduğuna anlam veremedik. Büromun penceresini açtığımda aşağıda çığlıklar gürültüler duydum." diye konuştu.

"HER AN HAYATIMIZ BU ŞEKİLDE TEHLİKE ALTINDA MI DİYE ENDİŞE ETMEYE BAŞLADIK"

Avukat Güzide Şeniz Pakkan ise, "Arkadaşımı ziyarete gelmiştim. Bir hukuki konu konuşurken olay olmuş. Korktuk, daha geçenlerde bir avukatın icra takibinde başına böyle bir şey gelmişti. Biz avukat olduğunu zannediyorduk. Bir hukuk bürosu sonuçta biz de aynı işleri yapıyoruz. Her an hayatımız bu şekilde tehlike altında mı diye endişe etmeye başladık. Müvekkillerle olan ilişkiler bazen çok iyi bazen de çok kötü olabiliyor. Bu konuda Baro da gereken araştırmaları yapacaktır, emniyet de zaten üzerine düşeni yapıyordur. Endişe verici" diye konuştu.

İşte olay yerinden fotoğraflar:

Son Dakika! İstanbul'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Son Dakika! İstanbul'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Son Dakika! İstanbul'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Son Dakika! İstanbul'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kartal Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (8)

Güray Dilli :

Avukat Bürolarının , Arabulucu veya Uzlaştırmacı yeri olarak kullanılması çok yanlış. İhtilaflı tarafların bir araya geldiği büroda güvenliği kim sağlayacak. Yanlışlığı ortaya çıktı işte

104
9
yanıtYanıtla
Raşit Yanmaz:

sorulması gereken soru bu adamlara silah taşıma ruhsatını kim veriyor koca avukatlık bürosunda güvenlik bukadarmı zayıf adam sıkıyor ve kaçıyor yakalanmıyorda bukadarmı basit birde bu adamlar silahı nerden buluyor incelenmesi gereken konular bunlar bence

40
27
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Silah taşıma ruhsatı olduğunu nerden biliyorsunuz. koca avukatlık bürosu derken mezun olan her genç avukat ta sıradan bir daireyi tutuyor büro olarak gayet doğal. adamın elinde silah var evet kaçmış ama kimse o an müdahale edemez zaten polis o an orada olamaz zaten. Kısa zamanda yakalanacaktir orası kesin. Silah bulmaya gelince bırak bizi tüm dünya da silah isteyip te bulamayan yoktur parasını verdikten sonra

yanıt0
yanıt0
Tolga Tezcan:

Canı nasıl yanmışsa adamın... Satılan borcun 5 e katlanması olur sebebi.

24
34
yanıtYanıtla
Sedat A.:

5 yıl yatar çıkar üstüne mirastan fazla pay da alır ne yazık ki. Cezalar çok yetersiz.

30
6
yanıtYanıtla
alperen:

Böyle durumlarda kimse hakkına razı olmuyor..ne koparsam kardır diye düşünüyor.sonucta böyle oluyor bir taraf toprağa bir taraf hapse hayatları kararıyor .şimdi diyorlardir geri donsekte hakkımızda razı olsak ama bazen iş işten geciyor

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet 42:

Binde 70, yüzde 7 değilmi.?

5
0
yanıtYanıtla
lüleburgaz:

adı üstünde avukatlık bürosu... Orada nasıl bir güvenlik ağı olsun bekliyorsun ki Raşit Yanmaz bey.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title