Haberler

Son Dakika! Bakan Soylu'dan İskenderun'daki patlamaya ilişkin ilk açıklama: İki terörist de etkisiz hale getirildi

Güncelleme:

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen terör saldırısına ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aferin kahramanlarımıza. İkisi de elde. Hikayesini anlatacağız" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından patlamaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

"İKİ TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Bakan Soylu, yürütülen operasyon sonucunda, İskenderun'da 2 teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Soylu paylaşımında, "Aferin kahramanlarımıza. İkisi de elde. Hikayesini anlatacağız" ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Bakan Soylu'dan İskenderun'daki patlamaya ilişkin ilk açıklama: İki terörist de etkisiz hale getirildi

"TÜRKİYE ARTIK BU TÜR SALDIRILARLA DİZAYN EDİLEBİLEN BİR ÜLKE DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Hatay'da gerçekleştirdikleri başarılı terörle mücadele operasyonu nedeniyle kahraman güvenlik güçlerini tebrik eden Erdoğan, "Tüm Hataylı kardeşlerime geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi her türlü saldırıdan, felaketten, hain emellerden korusun. Türkiye artık bu tür saldırılarla dizayn edilebilen, yönlendirilen, meşgul edilen bir ülke değildir. Allah'ın izni, güvenlik güçlerimizin gayretiyle hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde terörle ve destekçileriyle mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Bakan Soylu'dan İskenderun'daki patlamaya ilişkin ilk açıklama: İki terörist de etkisiz hale getirildi

NE OLMUŞTU?

Hatay Valisi Rahmi Doğan, dün gece gerçekleşen olayla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir" dedi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin paramotorla Münbiç'ten Amanos Dağları'na geldiğini belirten Vali Doğan, "1 terörist kendini patlattı, diğeri etkisiz hale getirildi. Birkaç hafif yaralımız var. Can kaybı bulunmamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu İskenderun Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

.......:

Hey maşallah yiğitlerimize hey maşallah... Allah c.c, Askerimizi, Polisimizi, Milletimizi ve Vatanımızı kahpe düşmanlardan ve düşmanların kahpece tuzağından korusun, yar ve yardımcısı olsun. Allahümme Amin !

12
8
yanıtYanıtla
60 70 80:

Aha bak tuzağa düştün bile... ekonomi kötüye giderse kargaşa yaşatılır ... bu hep böyledir

yanıt5
yanıt1
hak:

20 yıldır bizi seçtiğinizde terör bitecek sözünden sonra hala terör var ise bu iş de bir gariplik olmalı. ama düşünen insanlar için.

5
9
yanıtYanıtla
İsabet:

Dostlar terör her zaman olacak... çünkü terör olmazsa hiçbir hükümetin ömrü uzun olamaz. Hatta terör bizzat hükümetlerce desteklenir. Sonra medyada mazlum edebiyatı okunur...

yanıt2
yanıt4
hak a özel:

Güzel kardeşim bilmem farkındamısın akşam tv açtığımızda bir karakol baslını sonucu 33 er şehit vs gibi haberler duymuyoruz. Bence teröre gelmiş geçmiş en büyük baskı şuanda yapılıyor. Saygılarımla.

yanıt0
yanıt0
Akif:

ABD, FRANSA, İSRAİL, BAE Bu ülkeler terörü destekliyor. Haberleri de var zaten, istedikleri gibi at oynatıyorlar ortadoğuda, bu alçakların ülkemiz etrafında ne işleri var. Terörle mücadele kisvesi altında işler çeviriyorlar. Birde utanmadan bizi suçluyorlar alçaklar.

8
5
yanıtYanıtla
Yolcu:

O zaman İsrail ile ticari anlaşmaları iptal edin, İncirlik üssünü durdurun, ABD den silah almayın, Fransa ile ticaret hacmini yok edin... tabiki yapmazlar .. hele israil ile hiç yapmazlar ... gerçekler de çok acıdır ...

yanıt3
yanıt7
Hasan:

Yolcu senin kafada hareket etsek aç kalırız aç. Politika bu yüzüne guleceksin arkadan vuracaksın tıpkı onlar gibi bu işler böyle.

yanıt0
yanıt5
Silifkeli3:

Boyle gelmis boyle gider

yanıt1
yanıt1
ÖNCE BİR:

DÜN İSTANBUL''DA SAĞDA SOLDA TOPLANAN SURİYELİLER NECİ ONU BİR ÖĞRENSEK Mİ?

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title