Haberler

Son Dakika: Yunanistan'a net mesaj! Hulusi Akar ve komuta kademesi Donanma Komutanlığı'nda incelemelerde bulunuyor

Güncelleme:

Son dakika: Yunan gemisinin burundan darbe alarak Oruç Reis gemisini tacizinin engellenmesinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) komuta kademesi, Oruç Reis araştırma gemisine refakat eden askeri gemilerin komuta edildiği Donanma Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Doğu Akdeniz'de Oruç Reis gemisini taciz eden Yunan fırkateyninin engellenmesinin ardından Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Donanma Komutanlığına geldi.

Son Dakika: Yunanistan'a net mesaj! Hulusi Akar ve komuta kademesi Donanma Komutanlığı'nda incelemelerde bulunuyor

ORUÇ REİS'E EŞLİK EDEN GEMİLER İÇİN İNCELEME YAPIYORLAR

Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında 30 Ağustos itibarıyla oramiralliğe terfi eden Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu ve diğer komutanlar tarafından karşılanan Akar, Oruç Reis araştırma gemisine refakat eden askeri gemilerin komuta edildiği Donanma Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Son Dakika: Yunanistan'a net mesaj! Hulusi Akar ve komuta kademesi Donanma Komutanlığı'nda incelemelerde bulunuyor

YUNAN GEMİSİ ENGELLENDİ

Öte yandan Doğu Akdeniz'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oruç Reis'in çalışma yaptığı bölgeye Yunan fırkateyni girmeye çalıştı. Oruç Reis'i koruyan gemilerimizden biri olan Kemal Reis, Yunan fırkateyni Limnos'u bölgeden çıkarmak için harekete geçti.

HASAR ALDI, HIZLA UZAKLAŞMAYA BAŞLADI

Türk ve Yunan gemileri arasında kafa kafaya geldi. İki gemi arasında sürtüşme yaşandı ve Yunan gemisi hasar aldı. Yunan fırkateyni, aldığı hasarın ardından bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı.

Son Dakika: Yunanistan'a net mesaj! Hulusi Akar ve komuta kademesi Donanma Komutanlığı'nda incelemelerde bulunuyor

FOTOĞRAFI DA VAR

Yunan fırkateyni Limnos'un burun kısmından yara aldığı, çekilen fotoğraflarda açık bir şekilde görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hulusi Akar Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (170)

CAN DEP:

Acik ve net söylüyorum...egerki Türkiye bu iktidar döneminde bir savasa girerse ülkenin sonu hüsran olur...pekiyi neden Milleti o kadar kutuplastirdilarki artik milli birlik ve beraberlik ruhunu yok etiler artik o Canakale ruhu yok denilecek kadar az...sarayin zengin etikleri saray ve yandaslari gitsin savasinlar ülkenin kaymagini saray ve yandaslari yiyor düsüncesi hasil olmustur milleten..onlarda askerlik yapmadiklarina dolayi ve savasa gitmiyeckleri icin.. ?

21
72
yanıtYanıtla
ALBAYRAK:

CANIM BAŞKA YERDE OYNA

yanıt11
yanıt4
HAYDİİ:

Bende açık söylüyorum ki sen gibi heykele tapanlar hicbirzaman bu vatan için savasmazsiniz. İktidarı bahane etmeyin zira hain olduğunuzu ve bu ülkeye heykel dışında hicbirsey yapmadiginizi biliyoruz. Yunani denize döktük havası atanların Yunanla Ayasofya dahil her konuda beraber hareket edenlerden vatan sevgisi ne arar

yanıt13
yanıt3
Hakan:

Bu işini hükümete bağlama bu Milli sınırdır.

yanıt13
yanıt3
Hayalet:

Yunani denize döktük diye hava atan heykelci zihniyet Ayasofya dahil her konuda Yunan tarafını tutuyor. Ekonomiyi bahane ediyorlar sanki ekonomi daha önce iyiyken çok farklı davranıyordular. Medeniyeti bira şişesinden ibaret sananlar ne anlar vatandan

50
23
yanıtYanıtla
!:

Senin hocan seni iyi yetiştirmiş. İnsanları ayrıştırmayı çok iyi biliyorsun!

yanıt18
yanıt5
Öğrenmek isteyene öğretmen:

Brain. Dll not found

yanıt4
yanıt1
Erayyyyyyy:

Siyaset yapma tipik böyle konularda herkez birdir ickici dediğiniz olmasa sen zaten şu an ya Yunan. Yada ingilizdin firansizda olabiridin tabiiiki

yanıt2
yanıt10
Hayalet:

Erayy biliyoruz acinizi. Yunan soydaslarin zorda. Ayrıca memleketi imanlı Anadolu insanı kurdu. Siz 1000 yıldır devlet kurup özgür yaşayan halkı bir kişiye bağlanmaktan vazgeçin. İngiliz valisi olmak istiyorum diye mektup yazanları biz iyi biliriz sizin bira şişesi zihniyetiniz anlamaz.

yanıt7
yanıt4
Hayalet:

Eray Atatürk olmasaydı Yunan olurdunuz diyenlerin hepsi herkonuda Yunan tarafını tutmasi sana garip gelmiyormu. Atatürk kurtardı ama siz yinede Yunan tohumu olmaktan kurtulamadı iki bunuda Ayasofya ve Doğu Akdeniz de gördük. Ayrıca 1000 yıldır devlet kurup özgür yaşayan halkı bir kişiye bağlamakta siz gibi heykele tapan bira şişesi kafalılarin tipik yalani

yanıt6
yanıt3
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title