Haberler

Hasta bakıcıdan baygın haldeki hastaya taciz! "Anne yardım et" diye bağırdı

Güncelleme:

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışan bir hasta bakıcının, baygın halde hastaneye gelip müdahale edilen kadını taciz ettiği iddia edildi. Olaya tanıklık eden hasta yakını, genç kadının "Anne yardım et" diye bağırdığı söyledi.

Eskişehir'de, bir hasta bakıcının, tedavi görmeye gelen hastaya cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Yarı baygın şekilde yatan kadın hastaya dakikalarca fiziksel tacizde bulunduğu öne sürülen hastane çalışanı polis ekiplerince yakalanarak hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yaşandı. Dün öğle saatlerinde hastanede görevli E.Y. isimli bir hasta bakıcı, baygın halde hastaneye gelen ve kırmızı alanda uzun süre müdahale edildikten sonra hayata döndürülen R. isimli kadına fiziksel tacizde bulunduğu iddia edildi. Belirli aralıklarda dakikalarca bu tacizlerine devam ettiği iddia edilen E.Y.'yi bir hasta yakınının fark etmesiyle durum 155 Polis İmdat Hattına bildirdi.

"ANNE YARDIM ET DİYE BAĞIRMAYA BAŞLADI"

Hasta yakını olan ve olaya tanıklık eden D.S. isimli kadının polise verdiği ifadesinde, "Adını R. olarak öğrendiğim bayan sedye üzerinde yatar vaziyette idi refakatçisi geldi. Refakatçi erkekti ve gitti. E.Y., R. isimli bayanı taciz etti. R., bağırmaya başladı "Anne yardım et" diye ama niçin bağırdığını anlamadım. E.Y. yaklaşık 15 dakika sonra kız yalnızken geldi. R.'nin yanına gittim acaba bir şey mi taktı dedim bir şey takılı değildi. Arkasından polisi aradım. E.Y. ben olayı görünce panik oldu, bana iyi davranmaya başladı. Benim gördüğüm E.Y. isimli şahıs, R. isimli bayana elleriyle temas etti bu yaklaşık 3 dakika sürdü. Benim E.Y. ile aramda 5 metre mesafe vardı. Ben olayı net olarak gördüm. Hiçbir kuşkuya mahal olmadan gördüm. Ben R.'yi tanımam. E.Y., isimli şahıs R.'ye temas ederken etrafa da bakıyordu. Beni görünce panjuru kapatıp, benimle konuşmaya, yakınlaşmaya çalıştı. E.Y. isimli şahsı da tanımam" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın ardından polis ekipleri, hasta bakıcı 2 şüpheliyi alarak karakola götürdü. Burada yapılan kimlik tespiti sonucu E.Y. isimli şüpheli hakkında işlem başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eskişehir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (28)

Seyfi:

Bu hasta bakıcıyı dayaktan komalık edip kendisinide aynı kendi karakterinde bir hasta bakıcı ile yalnız bırakmak gerek.

54
8
yanıtYanıtla
Lork:

Namus bekçileri toplanmış yine laf olsun torba dolsun demi? ne belli belki iftira atılıyor nerden biliyorsunuz gördünüz mü bi habere bakıpta hemen inanan embesilsiniz.

11
32
yanıtYanıtla
tolga erkan:

sen ne boş konusuyosun senin annen karın cocugun olsun orada bu yorumu yaz bu kadar adamsın,

yanıt16
yanıt5
Adem:

Adam tanimam diyor gordum diyor daha ne desin

yanıt11
yanıt5
İrfan:

Aynen katılıyorum çamur at izi kalsın

yanıt6
yanıt24
elf:

sen de inanmayan embesilsin. . kadın ölümden dönmüş ne iftirası atıcak hasta yatağında. . .

yanıt7
yanıt2
FORUM:

SUSUN BEEE! AYNI ZİHNİYET KAFALILAR.

yanıt2
yanıt3
YAV HEHE:

LORK SIGIRI SENDEMI ONLARDANSIN . . BEYIN FUKARASI

yanıt7
yanıt2
zzzzzzzzzzzzz:

manyakmısın ya sen tacizciyimi savunuyosun

yanıt3
yanıt2
Tasarımcı34:

Aynı şey bir sevdiğinin başına gelirse, olayın haberi yapıldığında, o haberin altında ''belki iftira atılıyordur ya'' diyenlere cevap hakkını şuan kendi elinle kaybettin. . . Hadi yallah

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title