Haberler

Öğrencilerine ders anlatmak için çıktığı tepede, kalp krizinden öldü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta, edebiyat öğretmeni Aziz Serin, internette yaşadığı sorun nedeniyle öğrencilerine ders anlatabilmek için çıktığı tepede, kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta, öğrencilerine internet üzerinden ders veren edebiyat öğretmeni Aziz Serin, internet çeksin diye çıktığı tepede, kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.

Onikişubat Anadolu Lisesi'nde görev yapan edebiyat öğretmeni Aziz Serin, geçen cumartesi günü, uzaktan eğitim için bilgisayar başına geçti. Ancak yaşadığı kırsal Küçüknacar Mahallesi'nde, internete bağlanamadı. Saat 12.00'deki ders için internet erişiminin olduğu tepeye çıktı.

KALP KRİZİ SONUCU GEÇİRDİ

Dersin ardından evine dönen Aziz Serin, ikinci ders için saat 16.40'ta yeniden aynı tepeye gitti. Ancak akşam eve dönmedi. Bunun üzerine tepeye çıkan yakınları Aziz Serin'in cansız bedenini buldu. Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopside kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Serin'in ölümü ailesi ile 2 yıldır görev yaptığı okulundaki meslektaşları ve öğrencilerini üzdü.

DERSİNİ BAŞLATAMADAN VEFAT ETTİ

Aziz Serin, pazar günü Şeyhadil Mezarlığı'ndan toprağa verildi. Ders sisteminde yapılan kontrolde Aziz Serin'in 12.00'deki derste internet üzerinden öğrencilerle bir araya geldiği, 16.40'taki dersi ise başlatamadığı belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Teknoloji

Anadolu Lisesi Kahramanmaraş Edebiyat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Ben:

Öğretmen düşmanlarını bekliyoruz öğretmenlerin şu ülkede imam kadar değeri yok. Öğretmen bir sınıfta 30-50 öğrenciye biseyler öğretmek için çabalar öğretmenin en az 200 öğrencisi olur kendisini 200 e böler öğrenci öğrenmek istemez öğretmeni sevmez veli ogrenemedi diye öğretmene cikisir çocuğuna dinlemedin öğrenemedin diye laf edemez korkar çocuğundan psikolojisi bozulacaktır vs öğretmene laf eder kolayı var . Öğretmen öğretemedi olur bir de para mı alacak sürünsün onun çocuğu varmış banane maaş almasın yatıyor çünkü . İmam ise bişey ogretmez sadece 5 kişiye 5 vakit namaz kildirir maaş karsiligi sadece bunu yapar öğretmenden daha fazla maaş alır. Vatandaşın Cenazesi olur sela okur bahsis alır mevlid okur parasını alir nikah kıyar para alır çocuğun kulağına adını okur para alır lojmanda oturur kira vermez . Ama Öğretmen yine kötüdür imam ise dokunulmazdir. Neden imam örneğini verdim öğretmene saldırmak kolay imamlara saldırmak zor iki yüzlü olduğunuzu göstermek için yoksa kimsenin ne yaptigi umrumda değil.. Deveye diken insana seven yaranır.

24
11
yanıtYanıtla
Sen:

günde 3-4 saat çalışır anlatma kapasiteniz olmamasına rağmen öğretmenliği seçersiniz. Bir öğretmen kendini imamla yada başka bir meslek ile kıyaslarsa zaten bıraksın işini.

yanıt5
yanıt7
Örtmen:

Kıyaslatana değil kıyaslayana bakmak da senin yorum kapasitene yakışır mı

yanıt1
yanıt0
Türk Yurdu:

İmamlarla derdin ne eleman... Yetiştirdiğiniz nesil ortada. Emlakçı ve galerici öğretmenler sayesinde çocuklarımız daha da cahil...

yanıt4
yanıt3
Kömürkentli:

Senin derdin imamla değil din ile. Ne diye kıyas yapıyorsun. Çok zoruna gidiyorsa git imam ol. Öğretmen de bizim, imam da bizim. Herkes aynı mesleği yapacak diye bir şey yok. Onca mesleğin arasında imamlığı mı buldun kıyas yapacak. Anlaşılan sen hiç camiye gitmemişsin. Git de gör imamlara saldırılıyor mu saldırılmıyor mu?

yanıt3
yanıt1
Türk Yurdu:

Olur böyle vakalar... Allah rahmet eylesin.

yanıt1
yanıt0
Ogretmen:

Hakli konusmussunuz. Bir ogretmen olarak sunu soyleyebilirim yaptigimiz işi zamana bakarak yargilarsaniz yanlis yapmis olursunhz. Ogretmenlik cokcokcok performans isteyen bir is hem bedenen ozellikle de ruhen. Teknolojinin gelismesiyle de yapmamiz gereken isler farklilasti. Guzelligi de var ama cok ugrastiran yildirmaya calisan seyler de oluyor. Ama seviyor muyum evet sonuna kadar. Bence lutfen herkes baskasinin isini sorgulayacagina kendi yaptığı isi elestirsin anneligini babaligini yaptigi işi düşünsün. Ben isimi iyi yapiyormuyum desin. Kendini bitirebilip en iyiye ulasirsa gelsin ogretmenin isini bizzat gorsun ondan sonra konussun. Ben desem mesela oh doktorlar 9 - 5 calisip binlerce lira kazaniyor oturdugu yerden desem ne kadar yanlis degil mi. Lutfen ama.lutfen kendinizi yaptiginiz iste mukemmele ulastirin ozaman zaten herkes mukemmel olur.

yanıt2
yanıt1
öğretmen kötü diyen sensin..:

sen nasıl bir kafaya sahipsin. . öğretmen hepimiz için değerlidir ve istisnasız herkes öğretmenler konusunda sevgi doludur. . . sadece senin gibi bir kaç kandini bilmez kereste öğretmenleri sevmez. . . veya sevilmediğini düşünür. . . öğretmenlik kutsaldır diye öğretilir ve öyle biliriz. . . sen sadece boş konuş. . . hepsi başımızın tacı. . .

yanıt1
yanıt2
İMAMLAR KADAR DEĞERİNİZ YOK:

ACI AMA GERÇEK. . . GELECEK NESİLLERİMİZİ ŞEKİLLENDİREN EN ÖNEMLİ OLMASI GEREKEN AMA DEĞERSİZLEŞTİRİLEN MESLEK. . NE VARSA ALLAHUEKBER DE VAR TABİ. . BİLİM NEME LAZIM

5
13
yanıtYanıtla
SABAH:

Senin gibi dinsizlerin vereceği eğitimden ne olur. Kıyas yaptığını duruma bak. Zaten verdiğiniz eğitimle uzaya çıkardınız bizi.

yanıt6
yanıt2
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title