Haberler

Son dakika haberleri | Gölde kayık alabora oldu: 1 ölü

Güncelleme:

Son dakika haberine göre HATAY'ın Kırıkhan ilçesinde göle açıldıkları kayığın alabora olmasıyla suya düşen 4 gençten Birol Bilgin (18), hayatını kaybetti.

HATAY'ın Kırıkhan ilçesinde göle açıldıkları kayığın alabora olmasıyla suya düşen 4 gençten Birol Bilgin (18), hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı Gölbaşı Mahallesi'ndeki Adalar Gölü'nde meydana geldi. Piknik yapmak için göl kenarına giden 4 arkadaş, iddiaya göre bir süre sonra kayıkla açıldı. Suda ilerleyen gençlerin kayığı, bilinmeyen nedenle alabora oldu. 4 genç, kayıktan suya düşerken, durumu fark eden çevredekiler ise onları kurtarmak için göle atladı. Yardıma koşan vatandaşlar suya düşen gençlerden 3'ünü kurtarıp, kıyıya çıkardı. Birol Bilgin ise kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Gölde arama çalışması yapan AFAD ekibi, Bilgin'in cansız bedenine ulaştı. Kurtarılan 3 genç sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından tedbir amaçlı Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne götürülürken, boğulan Bilgin'in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Kırıkhan AFAD Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title