Haberler

Son dakika haberleri: 'Dur' ihtarına uymayan sürücüyü yakalamaya çalışan 2 polis memuru kazada yaralandı

Güncelleme:

Son dakika haberi: SAKARYA'nın Erenler ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçan sürücüyü yakalamaya çalışan 2 polis memuru motosikletin, minibüse çarpması sonucu yaralandı.

SAKARYA'nın Erenler ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçan sürücüyü yakalamaya çalışan 2 polis memuru motosikletin, minibüse çarpması sonucu yaralandı. Polis memurlarından 1'inin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay akşam saatlerinde, Erenler ilçesi Erenler Mahallesi 1139 Sokak'ta meydana geldi. Polis ekipleri 'dur' ihtarına uymayan kimliği belirsiz kişinin kullandığı otomobilin peşine düştü. Yaşanan  kovalamaca sırasında motosikletli yunus ekibi, 54 M 0336 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan polis memuru Mehmet Tekcan ve Özkan Aslan yaralandı.

KALP MASAJI İLE HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Bu sırada bir ihbar üzerine bölgeye gelen sivil polis ekibi durumu görünce yaralı polis memurlarından kalbi duran Mehmet Tekcan'a müdahalede bulundu. Kalp masajıyla hayata döndürülen Mehmet Tekcan ile Özkan Aslan, gelen sağlık görevlilerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazanın ardından, kaçan otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlatıldı.

POLİS MEMURLARINDAN BİRİ ENTÜBE

Hastaneye gelen Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Saat 20.00 sıralarında yunus ekibimiz normal devriye görevini ifa ederken bir araç ekibimizi gördüğünde kaçıyor. Arkadaşlarımız aracın peşine düşüyor ve o anda başka bir araç ile kaza yapıyorlar. Şu anda bir arkadaşımızın durumu iyi hayati tehlikesi yok, kırıkları mevcut. Diğer arkadaşımızın bilinci kapalı ama şu an için hayati fonksiyonları yerinde. Doktorlar durumunun stabil olduğunu söylüyorlar, entübe durumda. Duamız onunla bütün gayretlerimiz, çabalarımız onunla. Bütün sağlık çalışanlarımız, başhekimimiz ve sağlık müdürümüz başta olmak üzere seferber oldular. İnşallah arkadaşımız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve en kısa sürede aramıza katılır bütün temennimiz bu."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erenler Sakarya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title