Haberler

Bodrum'da güpegündüz rezalet! Ünlü koya gelen bir grup erkek akşama kadar çırılçıplak yüzüp, ilişkiye girdi

Güncelleme:

Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Haremtan Koyu'nu mesken tutan erkek grubunun çırılçıplak yüzüp ilişkiye girmesi tatilcileri ve vatandaşları isyan ettirdi. Tepkiler üzerine yapılan baskında, hayasızca hareketlerde bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Muğla'nın ünlü tatil merkezi Bodrum'un en güzel koyunda gündüz vakti çırılçıplak denize giren ve uçuk kaçık partiler düzenleyerek ilişkiye giren erkek grubu, bu kadarına da pes dedirtti. Koya sabah saatlerinde gelen erkeklerin akşama kadar çırılçıplak yüzdükleri ve ilişkiye girdikleri öğrenildi. Yaptıkları rezaleti gören vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler ise bu duruma isyan etti.

KOYA BASKIN YAPTILAR

Değirmenler mevkii ve Haremten Koyu'nda, kamusal alanda yaşanan çirkin görüntülerle ilgili, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan'ın talimatıyla harekete geçildi. Emniyet güçleri bölgede yaptıkları baskında 2 kişiyi gözaltına aldı.

Bodrum'da güpegündüz rezalet! Ünlü koya gelen bir grup erkek akşama kadar çırılçıplak yüzüp, ilişkiye girdi

BÖLGE MERCEK ALTINDA

Öte yandan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Türk Ceza Kanununda "Hayasızca Hareketler Suçu" olarak tanımlanan ve 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası bulunan eylemlerle ilgili olarak bölgeyi mercek altına alacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (597)

Kemalist:

İnsanların yaşam tarzlarina mudehale edilmemeli...kimseyi rahatsiz etmedikleri gibi gözlerden uzak bir mekan seçip eglenmisler ne var bunda??? Lütfen dışlayıcı olmayın herkes sizin gibi yaşamak ya da sizin gibi inanmak zorunda değil zaten 3 günlük dünya bırakın insanlar nasıl istiyorlarsa öyle tadını çıkarsın

58
333
yanıtYanıtla
Yok artık:

Bos yapma lan

yanıt81
yanıt15
Peygamber sevdalısı:

Ahlâksız adı yaşamak mı olmuş.

yanıt114
yanıt16
Hüseyin demir:

Bu ahlaksızların savunulacak bir tarafı yok. Gidip ahırlarında o haltı yesinler. Sende o adını değiştir (kemalist)

yanıt75
yanıt14
Gerçek kemalist:

Sen kemalist adını kullanıp insanları Kemalistler den soğutmaya çalışan boş birisin

yanıt84
yanıt12
Ahirzaman:

Allah ekmek verip yeryüzünü yerle bir etmiyorsa hala bir yerlerde kıymetli iyi insanlar olduğu için bence yoksa yaşanacak gibi değil dünya bunca günahın içinde yine merhamet ediyor yüce rabbim yoksa dünya çok kötü biryer ...

216
34
yanıtYanıtla
Aks:

Ya senin sayende etmiyor

yanıt0
yanıt0
Semine er:

Allah belanizi versin be benim iki tane kız çocuğum var sizin gibi insanlarla yeni nesil nasıl gelişir cozemeyirum ya Allah sizi ıslah etsin dicemde siz çoktan yoldan cikmissiniz tek duam yavrularımızı siz sapik insanlardan koruması sizin gibi insanlarla geleceği olan yavrularımızı kirletmemek inşallah içeri girersiniz de cikmazsinjz umarım

211
32
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Daha teferruatli yazmistim ama herhalde birinin hosuna gitmedi ve sana erisemedi. Allah''in kizlarini sana bagislasin ama büyük konusma, yazma. Her ne kadar inancini kaybetmis bir kisi isem de diyorum ki, madem insanoglunun bir yaratani olduguna inaniyorsun, yarattigini da elestirip beddua etme; zira bu Yaradan''ini da elestirmek olur ve inancina ters düsersin. . . Sevgiler.

yanıt2
yanıt8
Rüzgar:

Bu ne biçim yaratıklar yaa yeter artık şu pis nefsinizin yüzünden herpisligi yapıyorsunuz.

142
31
yanıtYanıtla
Tüm 597 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title