Haberler

ABD Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi, karantina süresini 7 ila 10 gün olarak güncelledi

Güncelleme:

ABD Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi, yeni tip koronavirüs salgınına karşı tavsiye edilen karantina süresini 14 günden 7 ila 10 güne düşürdü.

ABD Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), virüse maruz kalan ya da enfekte kişilerle temasta bulunanların uyması gereken karantina süresini güncelledi.

İKİ HAFTALIK KARANTİNA HALEN RİSKİ AZALTMANIN EN İYİ YOLU

Karantina süresinin 14 günden 7 ila 10 güne indirilebileceğini tavsiye eden CDC, 14 günlük karantina süresinin ise halen riski azaltmanın en iyi yolu olduğunu belirtti.

SEYAHATTEN 3 İLA 5 GÜN SONRA TEST YAPTIRILMALI

CDC yetkilileri, seyahat etmeden 3 gün önce, seyahatten sonra ise 3 ila 5 gün arasında tekrar test yaptırılması tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Karantina Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (10)

Hamza:

Niye burada farklımı ki covid bir çok tanıdığım sadece 10 gün karantinada kaldı Covid olan kuzenlerime 10 gün izin verilmiş

4
1
yanıtYanıtla
GÜNAYDIN:

ülkmizde aylardır 10 gün olarak uygulanıyor. hasta için 14 diye bir karantina yok. temaslılarda temastan sonra 14 gün uygulanıyor. Tabi sağlık çalışanı değilse.

2
1
yanıtYanıtla
Hülya:

Baştan beri inanmıyordum şimdide inanmıyorum yalanınız batsın lanet olasıcalar Allah ıslah etsin insanları mahvettiniz virüs var diye diye şimdi aşı ve çip zamanı yeterince korkutttunuz yetmedi mi daha ne paıcaksınız plandeminiz batsın. Bu öleb insanlar niye ölüyor peki diyosanız verdikleri ilaçlar kalp krizi geçirtiyo böbrekleri iflas ettiriyor

0
2
yanıtYanıtla
can:

almanyada karantina var ama seni hergün kontrol ediyor ihtiyacini karsiliyor bos birakmiyor maddi manevi her seyini yapiyor kontrollü bir sekilde güzel rahat bir ülke seviyorum merkeli seviyorum vicdanli güvenli polisleri seviyorum alman komsularimi beni 1 gün görmeseler kapimi calip hatirimi soruyorlar allah razi olsun hepsinden

0
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

ziyaaa

yanıt0
yanıt0
Lanetliler:

Akıllı adamlar başka. 14 gün karantina nedir ya adam öldürsen 3 gün gözhapsinde kalayorsun. Daha beteri muhalefete kalsa 28 gün kurk tavuğu gibi 4 duvar arasında kal.

0
0
yanıtYanıtla
Lanet Fedarel:

14 günde yumurtadan civciv çıkıyor arkadaş. Kurk tavuğu gibi 14 gün sabah yat akşam yat gece yat. Ha bu süreçte evde hanımın yaptığı işleri görünce iyi biri olduğunu anladım. Ama ben az kaldı huniyi kafaya takıp gezeceğim. Yetti be nereye kadar oda hapsi.

0
0
yanıtYanıtla
Erkan:

Verilen hapları kullanmayın diyen katiller var. Ben kullanmadım diyenlere inanmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Bizdede on güne düşürüldü.

0
0
yanıtYanıtla
nacco:

sağlık çalışanlarına 7 güne düşürdüler. pozitif çalışan hemşire bile var klinikte. pandemi geçince görüşücez. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title