Haberler

Günün iddiası: Şeyma Subaşı'nın model arkadaşı, Türkiye'de güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaşı Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları iddiaya göre, İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir sahil plajında yer alan mekanın güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darbedildi. Kötü haberi alan Subaşı ise Instagram hesabından şiddete tepki gösterdi.

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları, iddiaya göre Çeşme Dalyan'da faaliyet gösteren turistik mekanın tesisinde görevli güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı. Daria Kyryliuk maruz kaldığı şiddeti, fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Modele ilk desteklerden biri de arkadaşı Şeyma Subaşı'ndan geldi.

SALDIRI SONRASI KANLI YÜZÜNÜN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sebebi henüz belirlenemeyen saldırıda model Daria Kyryliuk ve 3 kadın arkadaşı, feci şekilde darbedildi. Daria Kyryliuk, kullandığı sosyal medya platformundan olay sonrası çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Aldığı darbelerle yüzünde morluklar ve kanama meydana gelen Kyryliuk, fotoğrafın altına "Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız" şeklinde not düştü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saldırıdan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

"KORKUNÇSUNUZ"

Arkadaşının uğradığı saldırıya sessiz kalamayan Şeyma Subaşı da Instagram hesabından Daria Kyryliuk'a destek vererek yaşanan olayı kınadı. Subaşı paylaşımında, "Çok yakın çok tatlı arkadaşım neler yaşamış. Çok üzüldüm, şoktayım gerçekten. Keşke eğlence mekanları da müşterilerini ağırlarken sadece kazandıkları paraya değil, insanlara nasıl davranacaklarına dikkat etseler. Korkunçsunuz" ifadelerini kullandı.

Günün iddiası: Şeyma Subaşı'nın model arkadaşı, Türkiye'de güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı

ŞİRKETTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Daria'nın paylaşımının ardından resmi Instagram hesabından açıklama yapan şirket ise şu ifadeleri kullandı: "31 Temmuz Cuma günü otopark kısmında iki grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır. Mekanda geçirdiği vakitlerde kendi arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk'a sevgilisinin korumaları, mekanda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir. Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım'ın evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir. 2 Ağustos Pazar günü, Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra paylaşımın yapılması ve konunun "güvenlik darbesi" olarak yansıtılmasının yaşanan gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. İlgili kişinin dahil olduğu arkadaş grubunun da 2 Ağustos Pazar günü tekrar mekana geldiğini bilginize sunarız..."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sosyal Medya İzmir Çeşme Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (25)

ADANALI CANER:

AHHHHH ŞU RUS GÜZELİ BANA GEL DESİN. KARIMI YENİ DOĞMUŞ OĞLUMLA EVDEN ATIP BABA EVİNE YOLLAMAZSAM DÜNYANIN EN ŞEREFSİZİ BENİM!!!!

0
52
yanıtYanıtla
Momo:

Maganda beach burasi ne idüğü belirsiz işletmesi garsonlar yazık gercekten..

15
4
yanıtYanıtla
gıcık:

sakın buralara gelme MOMO

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Bu kadin Turkiyeyi karaliyor bence. Hic inandirici degil.

13
6
yanıtYanıtla
Kürsat:

Sosyetiklerin sonucu

5
10
yanıtYanıtla
erol:

cocuk sahibi olan kadinlar boyle acik sacik sosyal medyada verdikleri pozlar yasaklanmali yayinlanmasi ayiptitir yahu bunlarin cocuklari var boylelerinden hic olmassa kanunen cocuklari yanlarindan hatta gormelerine bile izin vermemeli cocuklarin minicik mahsunlarin insan haklari yokmu annelirini boyle goruntuleri rezalet

3
9
yanıtYanıtla
SENECA:

Kadını üstünde giydiği tişört için yargıladın, çocukları ellerinden alınsın dedin. Ve bunu çok Erdemli bir insan edasıyla yaptın. Ama ben ğörüyorum gerçek içini senin, zalimliğini, yobazlığını. Erdem senin nerende? İçin kin ve nefretle dolu. Minicik mahsunun hakkını, analarından koparıp almakla savunuyorsun, niye sana göre açık poz vermiş diye. Allah mahsunları senin ve senin gibilerin azabından korusun.

yanıt0
yanıt0
nediyon:

demokratık bi ülkede o dedigin olmaz sen demokratik olmayan bi ülkeye gdbilirsin sadece bi tavsiye

yanıt0
yanıt0
BUNAK:

ŞEYMAYA UZANAN ELLER KIRILSIN LOO

4
7
yanıtYanıtla
sertaç:

kızın kanlı yüzüne dikkatle bakın. kaba bir burun, tipik keko yüz hatları. gözleri renkli olduğu için size güzel geliyor. renkli göz tüm yüzü değiştirir.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title