Haberler

Kadıköy'de otobüste kavga! "Pis sarhoşlar" deyip kadın yolcuyu indirmek istedi

Güncelleme:

Kadıköy'de özel halk otobüsüne bisikletle binen yolcu ile otobüsün şoförü arasında tartışma yaşandı. İddialara göre kadın yolcunun bisikletini araçtan çıkartmak isteyen sürücü, kadın yolcuya ''Pis sarhoşlar'' diyerek hakarette bulundu. Tartışma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul'da özel halk otobüsünde şoför ile yolcu arasında yaşanan tartışma anları bir yolcu tarafından kaydedildi. Kadıköy'de çekildiği iddia edilen görüntülerde özel halk otobüsü sürücüsü ve yolcu arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine şoför, kadın yolcunun bisikletini araçtan dışarıya çıkartmak istedi ve 'Pis sarhoşlar' diyerek bağırdı. Araya giren bir kişi olayın daha da büyümesini önlerken görüntünün sosyal medyada paylaşılması üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Kadıköy'de özel halk otobüsünde şoför ve yolcu arasında tartışma kameraya yansıdı

KAMERAYA YANSIDI

Kadıköy'de durakta özel halk otobüsü sürücüsü ile bir kadın yolcu arasında çıkan tartışma yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Yolcunun üzerine yürüdüğü görünen sürücü, ''Ben alkollü yolcu taşımıyorum'' dedikten sonra ''Pis sarhoşlar'' diyerek yolcuyu bisikletiyle birlikte araçtan çıkartmaya çalıştı.

İBB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Duraktaki diğer vatandaşların araya girmesiyle sakinleştirilen şoför uzaklaştırılırken görüntünün sosyal medyada bir çok kullanıcı tarafından paylaşılması üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, "Özel halk otobüsü sürücüsü ile bir kadın yolcumuz arasındaki üzücü ve asla kabul edilemez olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, sürücünün lisansı askıya alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Kadıköy'de özel halk otobüsünde şoför ve yolcu arasında tartışma kameraya yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (39)

cabbar:

LA BU KADINLARA KARŞI HEP ERKEKLER Mİ SUÇLU. . .

20
11
yanıtYanıtla
bobo:

şeytan bu kadın milletini görse dünyada ne işim var der

21
9
yanıtYanıtla
asil:

Kız adamı çileden çıkardı. Birde adam suçluymuş gibi kamere çekiyor. Bu ne biçim özgürlük o zaman. Kamera kayıtlarında olmayan kızın davranışını kim sorguladıda adamı suçlu buldunuz.

18
8
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Kız Aile terbiyesinden yoksun. . büyük küçük bilmez. . saygısız. . ahlak yoksunu. . Telefona sarılıp karşı tarafı tahrik eder bu tipler sadece. . kızı sorgulamaya gerek yok. . adam direk haklı kim ne derse desin

yanıt2
yanıt0
sade vatandaş:

adam haklı abi, almışlar ellerine telefonu tacizler diz boyu insanın sabrı tükenince haksız oluyor. ayıptır ayıp. insanları tahrik ederek konuşunca sıkıntı yok tersi görünce haklar hukuklar kayıtlar. yaşasın istanbul sözleşmesi. . .

15
10
yanıtYanıtla
AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI:

bir bayan olarak aynı şekilde katılıyorum size. İstanbul sözleşöesi daha çok insanın canını yakacak böyle giderse. Hükümetin ACLEN bu sözleşmeyi iptal etmesi lazım yoksa her kesim için edep haya kalkacak inanın buraya yazsam roman olacsk cinsten mağduriyetler tanıyorum. . . . . GÜZEL İSTANBULUMUZUN ADINI KİRLETEN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALKSIN!!!!

yanıt1
yanıt2
ibo34:

otobus şoforu haklı

12
11
yanıtYanıtla
ADSIZ:

GAYET HAKLI KADIN. BIKTIM ARTIK BU KADINLARIN ÇEVREYE VERDİKLERİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI. UYARILDIKLARINDA. HEMEN TACİZ EDİLDİM DEYİP BAĞIRIĞ ÇAĞIRMASINDAN. RABBİM HEPİMİZİ BU KADINLARDAN KORUSUN

15
6
yanıtYanıtla
cırak cırak sağa sola bak:

Bisikletle otobüse binerler köpeklerle binerler bu araç şehir içi kısa yol halk otobüsü uzun yol yolcu otobüsü değil tutarsın bir taksi kimseyi rahatsız etmeden bisiklet kedi köpek ne götüreceksen götürür nereye gideceksen gidersin hep nedense şehirlerde bu olayları bayan entel tipler yapıyor cırak cırak bağırmak için birde hazırlıklılar videoyada bile çekmişler planlı gibi bu iş

12
8
yanıtYanıtla
edf:

cırak ne la, ciyak o

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title