Haberler

Nijerya'da "teşhis konulamayan hastalık" nedeniyle 50 kişi öldü

Güncelleme:

Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Kogi eyaletinde "teşhis konulamayan hastalık" nedeniyle yaşları 25-40 arasında değişen 50 kişi hayatını kaybetti.

Dünyada 1 milyon 343 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği koronavirüs salgını birinci yılını doldururken Afrika ülkesi Nijerya'da "teşhis konulamayan hastalık" patlak verdi. Kogi eyaletine bağlı Olamaboro Bölgesi Meclis Üyesi Ujah Anthony Alewo, yaptığı açıklamada, eyaletin Etteh bölgesinde henüz teşhisi konulmayan hastalık nedeniyle 50 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

ÖLENLER 25-40 YAŞ ARALIĞINDA

Hayatını kaybedenlerin 25-40 yaşları arasında olduğunu aktaran Alewo, bu durumun endişe verici olduğunu vurguladı.
Alewo, ölümlerin sebebini bulmak için araştırmaların devam ettiğini bildirdi.

NİJERYA'YI GEÇEN AY DA SARI HUMMA VURMUŞTU

Nijerya'nın Delta ve Enugu eyaletlerinde geçen ay ortaya çıkan gizemli hastalığın ise yapılan araştırmalarda sarı humma olduğu tespit edilmişti.

Kaynak: AA / Dünya

Nijerya Afrika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

cinar:

Dünyanin en zengin Petrolü olan Üllke. . ancak durumlari icler acisi. . is birlikci diktatörler ve emperyalistler bu ülkeyi perisan etmisler. Fakirlik diz boyu. .

2
1
yanıtYanıtla
REALİST:

adamlar yani baronlar dünya nüfusunu azaltmak istiyor ve adım adım bunu yapıyorlar zaten buna gıdalarda başladılar teknoloji ile devam ettiler şimdi biyolojik aşamaya geçildi

0
1
yanıtYanıtla
Bekir:

Bil gates aşılarıdır

0
0
yanıtYanıtla
aa:

kurselcı dıyorlar ya bu nalet olası duzenı yıkacaklar ıste. . umarım adalet olur dunyada her ulkede. . kapıtalıst serefsız ac gozlulerın yuvası halıne geldı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title